Ο Γιάννης Μπούτος στο Znews: «Δεν νιώθω διάσημος. Η δημοσιότητα με βοήθησε να κατακτήσω τα όνειρά μου και να κάνω αυτό που με γεμίζει»
Συνεντεύξεις

Ο Γιάννης Μπούτος στο Znews: «Δεν νιώθω διάσημος. Η δημοσιότητα με βοήθησε να κατακτήσω τα όνειρά μου και να κάνω αυτό που με γεμίζει»

Ο Γιάννης Μπούτος στο Znews: «Δεν νιώθω διάσημος. Η δημοσιότητα με βοήθησε να κατακτήσω τα όνειρά μου και να κάνω αυτό που με γεμίζει»

Το νεαρότερο μέλος της παρέας της Μάριον Μιχελιδάκη μιλάει για την παρουσία του στην εκπομπή και σχολιάζει την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Η γνωριμία του με το τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσα από το περσινό, μικτό GNTM ωστόσο ο Γιάννης Μπούτος δεν έμεινε εγκλωβισμένος στην εικόνα του.

Μετά το ριάλιτι μόδας άνοιξε τα φτερά του και πέταξε… «Μέρα Μεσημέρι» για να βρεθεί τη φετινή σεζόν στην παρέα της Μάριον Μιχελιδάκη στο Οpen.

Ο γοητευτικός νεαρός μίλησε στον Γιώργο Μπέζα και το Znews για τον νέο του ρόλο, τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και μοιράζεται τις εμπειρίες του σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι που τον οδήγησε στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιαννης Μπουτος (@john.bts)

Μετά το GNTM σε βλέπουμε σε έναν άλλο ρόλο στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο Οpen.

Είναι μια νέα εμπειρία για μένα, φοβερή, που μετά το GNTM δεν σου κρύβω πως μου φαίνεται πως είναι κάτι που μου αρέσει και που πιστεύω πως μου ταιριάζει.

Αυτούς τους δύο μήνες τι γεύση σου έχει αφήσει αυτή η εκπομπή;

Αυτοί οι δυο μήνες της αρχής, ήταν δύο δύσκολοι μήνες που όλοι προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάτι ωραίο που ο κόσμος θα αγαπήσει και που θα είναι αν θέλεις και κάτι διαφορετικό. Όλοι προσπαθούμε και δουλεύουμε σκληρά καθώς γνωρίζουμε πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Μου αρέσει αυτό που κάνω, που είμαι παραγωγικός, που κάνω κάτι που μου αρέσει. Κάθε πρωί που ξυπνάω είμαι χαρούμενος που θα πάω στην εκπομπή.

Ποια συμβουλή και από ποιον έχεις κρατήσει;

Η συμβουλή που έχω κρατήσει είναι από τον πατέρα μου. Να βλέπω την θετική πλευρά της ζωής και πως ότι κάνεις κάποια στιγμή σου γυρνάει πίσω και μάλιστα μου έχει πει ότι οι κόποι μας κάποια στιγμή θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν.

Εσύ είχες φανταστεί τον εαυτό σου σε μια ζωντανή καθημερινή εκπομπή;

Πολλές φορές είχα φανταστεί τον εαυτό μου σε μια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή γιατί πίστευα πως λόγω της εξωστρέφειας που έχω θα μπορούσα να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά και ευχάριστα.

Υπάρχουν θέματα που δεν θέλεις να σχολιάσεις ή που φοβάσαι να αγγίξεις;

Δεν φοβάμαι να σχολιάσω ή να προσεγγίσω θέματα που παρουσιάζουμε στην εκπομπή καθώς τα περισσότερα είναι κοινωνικά και θέματα που ακόμη και με φίλους μας τα συζητάμε και μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας. Οπότε και δεν είναι κάτι που με δυσκολεύει ώστε να πω και τηλεοπτικά την γνώμη μου.

Τα δημοσιεύματα και τις κριτικές που αφορούν την εκπομπή τα διαβάζεις; Τα νούμερα τα κοιτάς, σε αγχώνουν;

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Είμαστε μια δεμένη ομάδα που προσπαθεί και που αγαπάμε πολύ την δουλειά μας. Η Μάριον είναι εκείνη που μας δίνει δύναμη με το πείσμα και την εργατικότητά της. Τα νούμερα δεν με αγχώνουν γιατί πιστεύω ότι με τον καιρό θα έρθουν. Είμαστε μια νέα ομάδα, μια νέα εκπομπή που ο κόσμος τώρα μας μαθαίνει και μην ξεχνάς ότι ξεκινήσαμε ουσιαστικά στα μέσα της δεύτερης σεζόν.

Του χρόνου θα συνεχίσεις στην εκπομπή; Τι θα ήθελες να βελτιώσεις ως προς την τηλεοπτική σου εικόνα τι δεν σου αρέσει:

Δεν μας έχουν ανακοινώσει κάτι για του χρόνου μακάρι να συνεχίσει η εκπομπή και να μείνω σε αυτή την όμορφη οικογένεια του Οpen που μου έδωσε αυτό το βήμα και που με βοήθησε να κάνω αυτό το πρώτο βήμα. Έχω πολλά περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης ως προς την εικόνα μου και που καθημερινά προσπαθώ και θέλω να γίνομαι καλύτερος.

Με ποιον από την ομάδα έχεις καλύτερη σχέση;

Με τον Φοίβο έχουμε φτιάξει μια αγοροπαρέα στην εκπομπή. Τον θαυμάζω και μου δίνει ένα κίνητρο πάντα.

Χρόνος για προσωπική ζωή υπάρχει; Σχέση έχεις; Σε τρομάζει η δημοσιότητα;

Άμα στα 22 μου χρόνια δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή κάτι θα έκανα λάθος. Τα έχω ρυθμίσει έτσι όλα ώστε να τα προλαβαίνω και να είμαι χαρούμενος. Είμαι σε μια σχέση και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν με τρομάζει η δημοσιότητα και δεν νιώθω διάσημος. Η δημοσιότητα με βοήθησε να κατακτήσω τα όνειρά μου και να κάνω αυτό που με γεμίζει.

Στα social τι μηνύματα σου στέλνουν;

Κυρίως τα μηνύματα που μου στέλνουν αφορούν την δουλειά μου και μου στέλνουν την αγάπη τους για αυτό που κάνω.

Έχεις νιώσει άβολα από φλερτ;

Δεν έχω νιώσει ποτέ άβολα βάζω πάντα τα όριά μου και πάντα δεν αφήνω περιθώρια για κάτι που θα με κάνει να νιώσω άβολα. Το φλερτ είναι ωραίο αρκεί να το απολαμβάνουν και οι δυο.

Σε ένα ριάλιτι επιβίωσης θα πήγαινες;

Δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε κάποιο άλλο ριάλιτι αν και επειδή είμαι ένας άνθρωπος ανοιχτός στις προκλήσεις, εξαρτάται για ποιο και κάτω από ποιες συνθήκες θα γινόταν η πρόταση για να πάω.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;

Ευελπιστώ σε δέκα χρόνια να συνεχίσω να είμαι στην τηλεόραση και -γιατί όχι;- να έχω κάνει και την δική μου εκπομπή. Θα ήθελα μέσα από αυτή την δουλειά να μοιράζω χαρά στον κόσμο.

Πώς βλέπεις την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM;

Όταν ακούς GNTM αμέσως σου έρχεται στο μυαλό το όνομα της Βίκυς Καγιά που έχει βάλει την σφραγίδα της σε αυτό το project. H επιστροφή της μόνο καλό θεωρώ πως θα κάνει.