Ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Znews με τη νέα του ιδιότητα, του ξενοδόχου: «25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων. Πλέον θα μπαίνουν κι εκείνοι στο… δικό μου!»
Συνεντεύξεις

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Znews με τη νέα του ιδιότητα, του ξενοδόχου: «25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων. Πλέον θα μπαίνουν κι εκείνοι στο… δικό μου!»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Znews με τη νέα του ιδιότητα, του ξενοδόχου: «25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων. Πλέον θα μπαίνουν κι εκείνοι στο… δικό μου!»

Από συνεντευξιαστής συνεντευξιαζόμενος ο δικός μας Γιάννης!

Είναι δημοσιογράφος, blogger στο Znews, έχει γράψει χιλιόμετρα στην τηλεόραση και στα περιοδικά αλλά πλέον θα μας συστήνεται με μια νέα, τελείως διαφορετική του ιδιότητα. Ο Γιάννης Πουλόπουλος από τις 10 Ιουνίου θα υποδέχεται πλέον τους φιλοξενούμενούς του στη νέα του ξενοδοχειακή μονάδα, το Anemela villas and suites, στην αγαπημένη του Μύκονο.

Με αυτή την ιδιότητα, του ξενοδόχου, μας μίλησε έτσι… ANEMEΛΑ για το νέο του δημιούργημα, ένα υπέροχο συγκρότημα με 8 βίλες και σουίτες με μαγευτική θέα κοντά στην ειδυλλιακή παραλία του Αγραρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @anemelamykonos

Από τις εκπομπές, τα περιοδικά τώρα ξενοδόχος. Όνειρο ζωής; Πώς πήρες την απόφαση;

Εικοσιπέντε χρόνια τώρα που εργάζομαι στην τηλεόραση, πρώτα στο «Σαν στο σπίτι σας» με τη Μαρία Μπακοδημου και τον Φώτη Σεργουλοπουλο, μετά στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «ΦΜ LIVE», στη «Φωλιά των Κου Κου» και τώρα στη «Super Κατερίνα» αυτό που κάνω είναι να μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων. Ε, καιρός ήταν να μπουν κι εκείνοι στο δικό μου! Γιατί όποιος έρθει στο Anemela villas and suites, για εμένα και τους συνεργάτες μου, είναι φιλοξενούμενος και όχι πελάτης. Αυτή είναι η επιθυμία μου κι έτσι κάπως ξεκίνησε και η ιδέα να φτιάξω ένα συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων στη Μύκονο. Και νομίζω από τις πρώτες εικόνες που μοιράστηκα μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, το poulopoulaki, αλλά και στον λογαριασμό του Anemela συμφώνησαν όλοι ότι εδώ θα αισθάνονται πραγματικά ότι είναι στο σπίτι τους και όχι σε ένα ψυχρό, τουριστικό κατάλυμα.

Όσοι σε γνωρίζουν λίγο καλύτερα ξέρουν ότι είσαι μεθοδικός και οργανωτικός και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Είναι μέσα στο πλάνο σου να αφοσιωθείς στο νέο σου δημιούργημα και να φύγεις από την τηλεόραση ή θα τα «παντρέψεις»;

Για κάποιο διάστημα θα κάνω παράλληλα και τα δύο! Ήταν όνειρο ζωής για εμένα να γίνω δημοσιογράφος και μόνο ευγνώμων μπορώ να αισθάνομαι για όσα μου προσέφερε αυτή η δουλειά. Αλλά το Anemela είναι κάτι καινούργιο, που με έχει συνεπάρει και χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση. Δεν νομίζω λοιπόν ότι θα μπορώ για πολύ καιρό ακόμα να κάνω και τα δύο. Άλλωστε, το έχω δηλώσει ότι αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος της τηλεόρασης για εμένα.

Θα δούμε και την Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενούμενή σου στη Μύκονο;;

Οπωσδήποτε. Η Κατερίνα δεν είναι απλή συνεργάτης. Είναι φίλη μου. Και τους φίλους μου τους θέλω δίπλα μου στο νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα.

Η επιλογή της Μυκόνου πώς προέκυψε;

Τη Μύκονο τη λάτρεψα, από την πρώτη φορά που την επισκέφθηκα, όταν ήμουν φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το νησί είναι ότι μπορείς να διασκεδάσεις στο πιο χλιδάτο club και σε πέντε λεπτά να είσαι σε μια απόμερη παραλία που τη γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα όχι μόνο τη Μύκονο, αλλά και το location του Anemela Mykonos. Βρίσκεται μεταξύ του Super Paradise και του Αγραρίου. Είναι δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο και το φημισμένο Jackie O Beach, που λατρεύει ο Jean Paul Gautier, η Άννα Βίσση και εκατοντάδες celebrities από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα έχει θέα στη θάλασσα του Αγραρίου που είναι η πιο εναλλακτική παραλία του νησιού. Όσοι λοιπόν έρθουν στο Anemela θα ανακαλύψουν the other side of Mykonos, όπως είναι και το μότο μας. Θα μπορούν δηλαδή να γνωρίσουν την κοσμική ζωή της Μυκόνου αλλά και την πιο… ανέμελη πλευρά του νησιού.

Θέλω να μου μιλήσεις λίγο για το ύφος την αρχιτεκτονική της μονάδας που θα λειτουργήσει τον Ιούνιο. Παρατηρώ ότι κυριαρχεί η πέτρα και τα γήινα χρώματα.

Έτσι ακριβώς. Η Ιωάννα Λάλου και η Δήμητρα Κυριαζή της architectural ID που ανέλαβαν την αρχιτεκτονική σχεδίαση σεβάστηκαν απόλυτα τη μορφολογία του εδάφους. Το συγκρότημα, που συνδυάζει την πέτρα, τα γήινα χρώματα, μαζί με το γαλάζιο και το λευκό της Μυκόνου είναι σαν να βγαίνει μέσα από τους βράχους. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κάθε σπίτι έχει ιδιωτικότητα, χωρίς να κρύβει το ένα τη θέα του άλλου. Καταπληκτική δουλειά έκαναν και ο Νότης Χριστοδούλου και η Ελένη Ακερμάνογλου που ανέλαβαν το interior design. Εδώ κυριαρχεί το ξύλο, οι λιτές γραμμές, οι γήινες αποχρώσεις που δίνουν στο Anemela ένα boho χαρακτήρα.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον Νότη Χριστοδούλου;

Με τον Νότη είμαστε φίλοι από παιδιά. Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά και ξέρω ίσως καλύτερα από όλους πόσο ταλαντούχος είναι στο… design. Ο περισσότερος κόσμος τον γνώρισε μέσα από το Fame Story. Δεν ξέρει και ίσως δεν φαντάζεται ότι στα 19 του χρόνια έκανε σκηνικά για τις μεγαλύτερες μουσικό θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ούτε ότι έχει συνεργαστεί με κορυφαίες διαφημιστικές εταιρείες. Ο Νότης έχει αναλάβει το interior design στις πιο εντυπωσιακές επαύλεις του κόσμου! Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που μαζί με την Ελένη Ακερμάνογλου που ειδικεύεται στις Κυκλάδες ανέλαβαν την εσωτερική διακόσμηση του Anemela Mykonos. Και έχουν επιλέξει από τα handmade έπιπλα και τα εντυπωσιακά φωτιστικά, μέχρι το μαξιλαράκι του καναπέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @anemelamykonos

Τι παροχές θα έχει ο επισκέπτης του ANEMELA;

Θέλουμε οι φιλοξενούμενοί μας να νιώθουν σαν στο.. σπίτι τους! Τα διαμερίσματα είναι από 32 τετραγωνικά και άνω, με πλήρη κουζίνα, ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα, μπάνιο. Εξίσου μεγάλος και άνετος είναι και ο εξωτερικός χώρος κάθε διαμερίσματος με σεζλόνγκ, ξαπλώστρες, κούνιες και μια κοινόχρηστη πισίνα.

«Η δική μου Μύκονος είναι πιο… ανέμελη»

Η Μύκονος έχει ταυτιστεί με την έντονη νυχτερινή ζωή, τα πάρτι, το καλό φαγητό. Το ANEMELA αποπνέει όμως μια ηρεμία, από αυτήν των κυκλαδίτικων νησιών. Τι θέλεις να αποκομίζει ο επισκέπτης σου από την παραμονή του στις σουίτες του;

Θέλω να περάσει καλά! Οι περισσότεροι, για να μειώσουν το κόστος, φτιάχνουν δωμάτια σαν κλουβιά με τη λογική “Έλα μωρέ, για έναν ύπνο θα έρχονται”. Όχι. Στο Anemela Mykonos ο φιλοξενουμενος μπορεί να καθίσει στη βεράντα και να χαζέψει τη θάλασσα, να περπατήσει, αν του αρέσει η πεζοπορία, μέχρι την παραλία του Αγραριου, να κάνει ηλιοθεραπεία η να απολαύσει τον καφέ και το ποτό του δίπλα στην πισίνα.

Τι μπορεί να προσφέρει η Μύκονος στον επισκέπτη της εκτός από αυτά που προανέφερα; Μίλησέ μου για τη δική σου Μύκονο.

Η δική μου Μύκονος είναι η πιο… ανέμελη Μύκονος. Επειδή στη δουλειά μου οι διακοπές είναι πολυτέλεια ήθελα τις λίγες μέρες του χρόνου που δεν εργαζόμουν να τις περνάω… ανέμελα, χωρίς dress code και πρόγραμμα. Αυτό θα σύστηνα και στους φιλοξενούμενούς μου. Αλλά ταυτόχρονα, αν θελήσουν να πάνε στα Ματογιάννια, το συγκρότημα βρίσκεται μόλις 4,9 χιλιόμετρα από τη Χώρα.

Ο Covid ανέτρεψε πολύ την εικόνα του τουρισμού τις περασμένες χρονιές. Το ΑNEMELA θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την πρώτη πραγματικά πιο ελεύθερη σεζόν μετά Covid. Τι προσδοκίες έχεις;

Θέλω να πάμε καλά! Και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα δείγματα είναι εντυπωσιακά! Χαίρομαι που με αναζητούν μέσα από τα social media για να μάθουν λεπτομέρειες για το Anemela Mykonos. Και θα χαρώ ακόμα περισσότερο όλο αυτόν τον κόσμο που με γνωρίζει μέσα από την τηλεόραση να τον συναντήσω από κοντά και να τον εξυπηρετήσω.

Και για να σε πάω στα τηλεοπτικά. Η φετινή σεζόν σιγά σιγά τελειώνει. Ήταν και για σένα τόσο παράξενη και τόσο ιδιαίτερη όσο την είδαμε από την πλευρά μας οι τηλεοπτικοί συντάκτες; Τι γεύση σου αφήνει και τι θέλεις να σου φέρει η επόμενη;

Ειλικρινά θα ήθελα η επόμενη τηλεοπτική σεζόν να είναι λίγο πιο… ανέμελη. Άκουγα τις προάλλες την Κατερίνα να λέει στον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι αναπολεί την εποχή που τα πρωινά είχαν μαγειρική, γυμναστική, ζώδια, παιχνίδια. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν το καλοσκεφτείς στα «πρωινάδικα» πια κυριαρχεί η ενημέρωση και όχι η ψυχαγωγία. Θα ήθελα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να επιστρέψει το χαμόγελο! Το έχουμε ανάγκη!