Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου
TV Gossip

Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου

Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου

Έφυγε από τη ζωή, ο παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ, Αντώνης Λάνθμος. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας είναι ο πατέρας του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου. Η είδηση έρχεται δυο μέρες μετά την τεράστια διάκριση του The Favourite, το οποίο απέσπασε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Την είδηση έδωσε στο λογαριασμό του στο Facebook, ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής. “Ο γιος ετοιμάζεται να σαρώσει τα Όσκαρ και ο Αντώνης Λάνθιμος έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα” σημείωσε κάτω από μια φωτογραφία πατέρα και γιου, ο κ. Σκουντής.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217875465699540&set=a.3481155748860&type=3

Χαρισματικός σκόρερ του ’60 και του ’70, ο πατέρας του σκηνοθέτη έπαιζε στην ομάδα μπάσκετ του Παγκρατίου, αλλά και στην Εθνική Ελλάδος. Άλλωστε, ο Γιώργος Λάνθιμος ακολούθησε για πολύ λίγο τα βήματά του στο τερέν, παίζοντας και εκείνος μπάσκετ πριν ξεκινήσει το δικό του δρόμο. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του σκηνοθέτη, με πολύ διαφορετική εμφάνιση, από τότε που αγωνιζόταν σε ομάδα μπάσκετ.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, μπασκετμπολίστας

Τα τελευταία χρόνια, ο Αντώνης Λάνθιμος ζούσε μόνιμα στο Πόρτο Ράφτη, ενώ κάποια προβλήματα υγείας δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται κοντά στον γιο του, η δουλειά του οποίου αναγνωρίζεται παγκοσμίως.