A Star Is Born: Το Oscar, η νέα έκδοση της ταινίας και η Irina Shayk
Κόσμος

A Star Is Born: Το Oscar, η νέα έκδοση της ταινίας και η Irina Shayk

A Star Is Born: Το Oscar, η νέα έκδοση της ταινίας και η Irina Shayk

Η κινηματογραφική σύμπραξη του Bradley Cooper και της Lady Gaga στην ταινία A Star Is Born απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού στην 91η απονομή των Oscars. Έτσι, η παραγωγός εταιρεία αποφάσισε την αναδιανομή του φιλμ με μεγαλύτερη διάρκεια, καθώς θα περιλαμβάνονται σκηνές που δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, στη νέα έκδοση το επιπρόσθετο υλικό θα διαρκεί 12 λεπτά και θα ακούγονται τραγούδια όπως τα Is That Alright?, Too Far Gone και Clover. Το κόστος της ταινίας άγγιξε τα 36 εκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με 425,4 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Box Office.

Κόντρα Irina Shayk – Lady Gaga μέσω Instagram;

Δεν ήταν λίγοι όσοι σχολίασαν την εμφάνιση της Lady Gaga και του Bradley Cooper, στο τραγούδι Shallow, για το οποίο βραβεύθηκαν με Oscar. Ως εκ τούτου, δεν άργησαν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στη ζωή. Άλλωστε, πρόσφατα γνωστοποιήθηκε και ο χωρισμός της τραγουδίστριας από τον μάνατζέρ της.

Επίσημα ο Bradley Cooper έχει σχέση με την Irina Shayk, η οποία τον συνόδευσε (μαζί, βέβαια, με τη μαμά του) και στην πρόσφατη τελετή απονομής των Oscars, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/BuYdHXgHTZp/?utm_source=ig_web_copy_link

Εντούτοις, κάποια δημοσιεύματα (που δεν επιβεβαιώνονται) θέλουν την Irina Shayk να είναι εκνευρισμένη γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του Bradley Cooper με τη Lady Gaga και να πάτησε, όπως φαίνεται, το κουμπί Unfollow στο Instagram της Gaga. Ωστόσο, οι πιο ψύχραιμοι λένε ότι υπάρχει περίπτωση να μην την είχε ακολουθήσει ποτέ στο παρελθόν ή να την έχει κάνει unfollow πολύ πιο πριν!