Adele: Ακόμα πιο αδυνατισμένη και με…αντρική παρέα στην Καραϊβική
Κόσμος

Adele: Ακόμα πιο αδυνατισμένη και με…αντρική παρέα στην Καραϊβική

Adele: Ακόμα πιο αδυνατισμένη και με…αντρική παρέα στην Καραϊβική

Ποιος σουπερστάρ τη συνοδεύει;

Δεν πάει πολύ καιρός που η Adele μας εντυπωσίασε με την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Τώρα, νέες φωτογραφίες της έρχονται στη δημοσιότητα από το ταξίδι της στην Καραϊβική, στις οποίες φαίνεται να έχει χάσει ακόμα πιο πολλά κιλά!

Η τραγουδίστρια μάλλον απολαμβάνει σε μέγιστο βαθμό την ανανέωση της, αφού το χαμόγελο δεν “έφυγε” στιγμή από το πρόσωπό της, καθώς έτρεχε πάνω-κάτω στην αμμουδερή παραλία.

Ωστόσο, η πραγματική έκπληξη δεν βρίσκεται στα κιλά…αλλά στο ποιος τη συνόδευσε στις τροπικές της διακοπές.

Ο λόγος φυσικά για τον Harry Styles, ο οποίος βρέθηκε μαζί με την τραγουδίστρια στην Καραϊβική και αμέσως πυροδοτήθηκαν οι φήμες για νέο φλογερό ειδύλλιο!

Άλλωστε, οι δυο superstar έχουν ανταλλάξει ουκ ολίγες φορές φιλοφρονήσεις ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις, οπότε τίποτα δεν είναι απίθανο.

Ο 25χρονος τραγουδιστής -πρώην μέλος των One Direction- είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο Capitalfm.com, ότι η 31χρονη Adele κάνει τα γόνατά του να “τρέμουν”, παραδέχοντας πως θα ήθελε πολύ να βγουν κάποτε για ραντεβού.

“Σφήνα”… στο ντούετο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο James Corden, παρουσιαστής του The Late Late Show, ο οποίος έκανε και αυτός τις διακοπές του στο νησί.