Adele: Η live εμφάνιση και το «τρολάρισμα» για τα κιλά που έχασε
Κόσμος

Adele: Η live εμφάνιση και το «τρολάρισμα» για τα κιλά που έχασε

Adele: Η live εμφάνιση και το «τρολάρισμα» για τα κιλά που έχασε

Υποδύθηκε διαγωνιζόμενη του The Bachelor και δεν σταμάτησε τις επικές ατάκες της

Αυτήν την τηλεοπτική εμφάνιση την περιμέναμε εδώ και καιρό. Η Adele παρουσίασε το δικό της χιουμοριστικό μονόλογο στο Saturday Night Live, το βράδυ του Σαββάτου και εντυπωσίασε με τη νέα της εμφάνιση.

Έχοντας χάσει 45 κιλά και πιο ανανεωμένη από ποτέ η διάσημη ερμηνεύτρια, με μια δόση χιούμορ «αυτοτρολάρεται» για την αλλαγή στην εμφάνισή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε. Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορονοϊό… έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή» είπε και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το μισό που διάλεξα».

Η σταρ παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη επειδή έπρεπε να τραγουδήσει αλλά και να παρουσιάσει ταυτόχρονα το Saturday Night Live. «Προτιμώ να βάλω κάποιες περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί ή έξι και να δω τι θα συμβεί», είπε και φυσικά θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, πριν από 12 χρόνια.

«Έκανα μια guest εμφάνιση το 2008 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της Adele.

Τέλος, η Adele δήλωσε πως ήταν αγχωμένη γι’ αυτή την εμφάνισή της επειδή «έπρεπε να βρίσει», αλλά τελικά φάνηκε να το απόλαυσε. Ενώ, δεν δίστασε στα σκετς της εκπομπής να υποδυθεί μια διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι The Bachelor.