Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες για το 2018
Κόσμος

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες για το 2018

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες για το 2018

Τα ποσά που λαμβάνουν οι πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του μουσικού πενταγράμμου είναι ιλιγγιώδη. Γύρω από το όνομα τους γίνεται χορός εκατομμυρίων και το Forbes έβγαλε την λίστα με τις τραγουδίστριες που στα πόδια τους στρώνεται… χρυσάφι.

Katy Perry

https://www.instagram.com/p/BopwHDsHnw-/

Η Katy Perry κατάφερε να εκθρονίζει την Taylor Swift από το “ρετιρέ” της λίστας μιας και είναι η καλύτερα αμειβόμενη ερμηνεύτρια για το 2018. Η γνωστή performer έκανε 80 εμφανίσεις στο πλαίσιο της περιοδείας της Witness και για κάθε Live της έπαιρνε 1 εκατομμύριο, ενώ για την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του American Idol πήρε 20 εκατομμύρια.

Taylor Swift

https://www.instagram.com/p/BohGHnXnFQj/

Στην δεύτερη θέση είναι η Taylor Swift με 80 εκατομμύρια συνολικά. Η τραγουδίστρια έβγαλε νέο άλμπουμ, το «Reputation», το οποίο πούλησε 2 εκατομμύρια την πρώτη εβδομάδα, ενώ έκανε και το καθιερωμένο tour της, που φέτος ονομάστηκε «Reputation Stadium Tour».

Beyonce

https://www.instagram.com/p/Bo1AUM8l9m0/

«Χάλκινο μετάλλιο» παίρνει η Beyonce, που πλέον απολαμβάνει τα ωραία της οικογενειακής ζωής . Η τραγουδίστρια έβαλε στον λογαριασμό της 60 εκατομμύρια. Η καυτή show woman έκανε περιοδεία και κοινό δίσκο με τον άνδρα της και γνωστό ράπερ, Jay Z.

P!nk

https://www.instagram.com/p/Bjttb9KFneV/

Τέταρτη αναδείχθηκε η Pink με ετήσιες απολαβές ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων.

Lady Gaga

https://www.instagram.com/p/BkbIWd7hVRF/

Την πεντάδα κλείνει η Lady Gaga, η οποία φέτος ασχολήθηκε με την υποκριτική μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «A Star Is Born» και είδε να προστίθενται στον τραπεζικό της λογαριασμό 50 εκατομμύρια δολάρια, μέσα και από τις υπόλοιπες συνεργασίες της.