Αλλόφρων ο Kanye West σε προεκλογική συγκέντρωση: «Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου»
Κόσμος

Αλλόφρων ο Kanye West σε προεκλογική συγκέντρωση: «Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου»

Αλλόφρων ο Kanye West σε προεκλογική συγκέντρωση: «Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου»

 Το παραλήρημα που έφερε τις Kardashians στα όριά τους

Σαν χείμαρρος που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του εμφανίστηκε ο Kanye West στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο ράπερ εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της πορνογραφίας και των αμβλώσεων με αποκορύφωμα να ξεσπάσει κάποια στιγμή σε γοερούς λυγμούς μπροστά στα μάτια των έκπληκτων παρευρισκομένων.

Φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη security και έχοντας σχηματίσει το «2020» στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ο ράπερ ξέσπασε κατά των αμβλώσεων, έβρισε, ενώ προχώρησε και σε απρόσμενες αποκαλύψεις…

Μίλησε για την πίεση που δέχτηκε η μητέρα του από τον πατέρα του, όταν ήταν έγκυος σε εκείνον, για να κάνει έκτρωση, αλλά και για το γεγονός ότι και ο ίδιος μαζί με την Kim παραλίγο να κάνουν «ρίξουν» την κόρη τους, North, κάτι που δεν πρόλαβαν να κάνουν αφού ο Θεός του έστειλε ένα μήνυμα οδηγώντας τον προς τη σωστή απόφαση.

«Ο πατέρας μου ήθελε η μητέρα μου να κάνει άμβλωση. Η μητέρα μου, μου έσωσε τη ζωή. Δεν θα υπήρχε Kanye West διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ απασχολημένος», είπε και συνέχισε ξεσπώντας: «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!».

Η ακατάληπτη φρενίτιδα του ράπερ φαίνεται πως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των Kardashians, οι οποίες στο άκουσμα των όσων είπε – σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους – θεωρούν ότι ο 43χρονος μουσικός χρήζει άμεσης βοήθειας ειδικού. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Κάνιε έχει διαγνωστεί επίσημα με διπολική διαταραχή.