Amber Heard: Viral η στιγμή που την πλησιάζει ο Johnny Depp και εκείνη πανικοβάλλεται – Βιτριολικά σχόλια στο Twitter
Κόσμος

Amber Heard: Viral η στιγμή που την πλησιάζει ο Johnny Depp και εκείνη πανικοβάλλεται – Βιτριολικά σχόλια στο Twitter

Amber Heard: Viral η στιγμή που την πλησιάζει ο Johnny Depp και εκείνη πανικοβάλλεται – Βιτριολικά σχόλια στο Twitter

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έλκει η δίκη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard στην οποία ο χολιγουντιαναός σταρ αξιώνει 50 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση από την πρώην αγαπημένη του ενώ εκείνη τα διπλάσια καθότι υπέβαλε νέα μήνυση εναντίον του.

Η πλευρά του Johnny Depp έχει ολοκληρώσει τον κύκλο καταθέσεών της και πλέον η «μπάλα» έχει περάσει στο «γήπεδο» της Amber Heard.

Από τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας η αλήθεια είναι ότι ο Depp έχει κερδίσει έδαφος ανάμεσα στην κοινή γνώμη.

Χιλιάδες σχόλια σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν το μέρος του Depp, ο οποίος να θυμίσουμε ότι σε πρώτη φάση δέχτηκε πυρ ομαδόν για τις κατηγορίες ξυλοδαρμού από τη Heard. Και όχι μόνο καθώς είδε και την καριέρα του να δέχεται τεράστιο πλήγμα έπειτα από «εμπάρκο» του Χόλιγουντ εις βάρος του.

Οι εντυπώσεις δείχνουν να έχουν σημαντικά επαναπροσδιοριστεί μέσα από γνωματεύσεις ειδικών, μαρτυρίες και νέα ευρήματα που παρουσίασε η νομική ομάδα του ηθοποιού.

Από την άλλη, η Heard φαίνεται να μην πείθει ένα μεγάλο αριθμό από αυτούς που παρακολουθούν στενά την πολύκροτη δίκη και οι οποίοι την κατηγορούν για φτηνούς θεατρινισμούς με απώτερο σκοπό να «βάλει χέρι» – ακόμα περισσότερο – στην περιουσία του πρώην άνδρα της.

Η τελευταία της δε εμφάνιση στο δικαστήριο προκάλεσε νέες αντιδράσεις και καυστικά σχόλια από ανθρώπους που είδαν άλλη μία «παράσταση» από εκείνη. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να κατεβαίνει από το βήμα την ώρα που ο Depp ετοιμάζεται να βγει έξω από την αίθουσα και για κλάσματα δευτερολέπτου έρχονται κοντά σε απόσταση 1 μέτρου. Εκείνη πανικοβάλλεται και οπισθοχωρεί με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μπροστά και να υποδεικνύουν στον Depp να κάνει πιο πέρα ώστε να περάσει εκείνη πρώτη.

https://www.youtube.com/watch?v=0MUOfFTUzVI

Μέχρι να δώσει απάντηση το δικαστήριο όλα αυτά ανήκουν μονάχα στη σφαίρα της εικασίας.

Αυτό που είναι όμως πέραν πάσας αμφιβολίας ξεκάθαρο είναι ότι το πρώην ζευγάρι ζούσε για χρόνια σε μία «δεξαμενή τοξικότητας» που έπρεπε από καιρό να λάβει τέλος.