Amber Heard VS Johnny Depp: «Με κατηγορούσε ότι τον απατούσα με τον Leonardo DiCaprio και τον Channing Tatum…»
Κόσμος

Amber Heard VS Johnny Depp: «Με κατηγορούσε ότι τον απατούσα με τον Leonardo DiCaprio και τον Channing Tatum…»

Amber Heard VS Johnny Depp: «Με κατηγορούσε ότι τον απατούσα με τον Leonardo DiCaprio και τον Channing Tatum…»

Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και ότι θα βάλει άνδρες να τη βιάσουν;

Σε κρεσέντο αποκαλύψεων εξελίσσεται η δίκη Amber Heard – Johnny Depp αφού νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η Heard παίρνοντας θέση στο εδώλιο για να καταθέσει, αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν παθολογικά ζηλιάρης και ούτε λίγο ούτε πολύ την κατηγορούσε ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με όλους τους συμπρωταγωνιστές της στις παραγωγές που συμμετείχε.

“Με κατηγορούσε ότι πλάγιαζα με κάθε έναν από τους συμπρωταγωνιστές μου. Τον Eddie Redmayne, τον Leonardo DiCaprio, τον James Franco, τον Jim Sturgess, τον Kevin Costner, τον Liam Hemsworth, τον Billy Bob Thornton, τον Channing Tatum ακόμα και με την Kelli Garner”, δήλωσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο χολιγουντιανός σταρ είχε βγάλει παρατσούκλια σε όλους τους φερόμενους ως εραστές της, αποκαλώντας τον DiCaprio “κολοκυθοκέφαλο” ενώ τον Tatum “πατατοκέφαλο”.

Στη συνέχεια, επεκτάθηκε σε πιο “άγριες” πτυχές της σχέσης τους κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ουκ ολίγες φορές την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει κάνοντάς τη να τρέμει για τη ζωή της.

“Θα σε σκοτώσω και θα γ@@@@ω το πτώμα σου”, φαίνεται πως της είπε σε κάποιον από τους καυγάδες της, όπως αποκάλυψε.

“Απείλησε να με σκοτώσει πολλές φορές και ότι θα έριχνε το φταίξιμο σε ένα φανταστικό πρόσωπο που δημιούργησε ‘το τέρας'”, συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο 57χρονος ηθοποιός της είχε δηλώσει κατάφωρα ότι ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από τον γάμο τους ήταν ο θάνατος ενώ συχνά τη χτύπαγε, την κλώτσαγε και μάλιστα προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Συν τοις άλλοις, της είχε πετάξει ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο με όλη του τη δύναμη μιμούμενος τη χαρακτηριστική κίνηση ενός παίκτη του baseball.

Μέχρι και άλλους άνδρες να τη βιάσουν φέρεται ότι την απειλούσε πως θα βάλει, λέγοντας:
“Όταν προσγειωθούμε θα βάλω μερικά μαύρα αδέρφια να σε γ@@@@@@ν αφού είσαι τόσο απελπισμένη γι΄αυτό. Θα σου χαράξω το πρόσωπο για να μην γυρίσει κανείς ποτέ ξανά να σε κοιτάξει”.