Amy Winehouse: Ο πρώην σύζυγός της διεκδικεί 1 εκατ. δολάρια από την περιουσία της
Κόσμος

Amy Winehouse: Ο πρώην σύζυγός της διεκδικεί 1 εκατ. δολάρια από την περιουσία της

Amy Winehouse: Ο πρώην σύζυγός της διεκδικεί 1 εκατ. δολάρια από την περιουσία της

Blake Fielder-Civil, ο άνθρωπος στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία ο Amy Winehouse. Ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν ο λόγος που εκείνη ήρθε σε επαφή και κόλλησε με τα πιο σκληρά ναρκωτικά.

Ο 37χρονος Blake Fielder-Civil διεκδικεί ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την περιουσία της εκλιπόντος, απαιτώντας μηνιαία αποζημίωση μαζί με ένα κατ’ αποκοπή ποσό.

Η οικογένεια της Amy Winehouse τόνισε ότι ο Fielder – Civil «δεν αξίζει τίποτα» αναφέρει η Sun, ενώ ένα άτομο που βρίσκεται κοντά στους συγγενείς της, δήλωσε ότι ο τραγουδιστής έχει ξοδέψει πολλά χρήματα της αείμνηστης, τόσο όταν ήταν μαζί, όσο όταν ήταν και στη φυλακή έχοντας προσφέρει «τίποτα άλλο παρά πόνο σε όλους».

Μία άλλη πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το να δώσουν έστω και μια δεκάρα θα είναι πάρα πολύ».

Η περιουσία της Amy ήταν 2,94 εκατ. Δολάρια και πέρασε στα χέρια της μητέρας της και του πατέρα της μετά τον θάνατο της, στις 23 Ιουλίου του 2011, ωστόσο το ποσό λέγεται ότι έχει αυξηθεί από τα δικαιώματα των τραγουδιών της.

Ο Fielder – Cevil λέγεται ότι έχει μεταφέρει στους συγγενείς της, ότι οι δικηγόροι του πιστεύουν ότι η διεκδίκηση του ενός εκατ. δολαρίων είναι δίκαιη, καθώς κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ήταν μαζί, εκείνη έβγαλε μερικά από τα ποιο επιτυχημένα κομμάτια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια και η Amy έδωσε αποζημίωση στον Fielder – Civil 250.000 δολάρια για το διαζύγιο τους το 2009.