Στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων διάσημων η Kylie Jenner
Κόσμος

Στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων διάσημων η Kylie Jenner

Στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων διάσημων η Kylie Jenner

Τι άλλαξε; Ανασκεύασε το Forbes;

Με ένα εκτενές ρεπορτάζ το Forbes καθαίρεσε την Kylie Jenner από τη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες, υποστηρίζοντας πως παρουσίαζε ψευδή στοιχεία και πλαστογραφημένες φορολογικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα υποστήριζε ότι η Kylie δεν είναι δισεκατομμυριούχος ενώ εκτίμησε την περιουσία της σε 900 εκατομμύρια δολάρια. Ακολούθησαν οι απαντήσεις της 22χρονης τηλεπερσόνας που χαρακτήρισε ανακριβές το ρεπορτάζ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μεσολάβησε, ωστόσο στη λίστα του Forbes που κυκλοφόρησε με τους πιο πλούσιους διάσημους για το 2020, το όνομα της Kylie Jenner φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Στη λίστα των 10 πλουσιότερων διάσημων την Kylie Jenner (590 εκατ. δολάρια) ακολουθούν ο γαμπρός της, ράπερ Kanye West (170 εκατ. δολάρια), οι αθλητές Roger Federer (106, 3 εκατ. δολάρια), Cristiano Ronaldo (105 εκατ. δολάρια), Lionel Messi (104 εκατ. δολάρια) και ακολουθούν Tyler Perry (97 εκατ. δολάρια), Neymar (95,5 εκατ. δολάρια), Howard Stern (90 εκατ. δολάρια), LeBron James (88,2 εκατ. δολ.) και Dwayne Johnson (87,5 εκατ. δολάρια).