Ανατρεπτικός ο Harry Styles στο εξώφυλλο της Vogue φορώντας Gucci φόρεμα
Κόσμος

Ανατρεπτικός ο Harry Styles στο εξώφυλλο της Vogue φορώντας Gucci φόρεμα

Ανατρεπτικός ο Harry Styles στο εξώφυλλο της Vogue φορώντας Gucci φόρεμα

Έγραψε ιστορία στην αμερικανική «Βίβλο» της μόδας

Για πρώτη φορά άνδρας φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue και μάλιστα το κάνει με άποψη και φινέτσα.

Στα 127 χρόνια κυκλοφορίας της «Βίβλου» της μόδας ο Harry Styles έγραψε ιστορία με την ανατρεπτική του φωτογράφιση στην οποία πόζαρε με τουαλέτα Gucci με δαντελένιες λεπτομέρειες και χαμηλή λαιμόκοψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Ο Βρετανός ποπ σταρ αγαπά τη μόδα και όπως παραδέχεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό δεν διακατέχεται από ταμπού σχετικά με τον διαχωρισμό που γίνεται στο τι μπορεί να φορά ένας άνδρας και τι όχι βάσει φύλου.

«Τα ρούχα είναι για να περνάμε καλά και να πειραματιζόμαστε… όταν αφήσεις έξω κλισέ τύπου “υπάρχουν ρούχα για άνδρες και ρούχα για γυναίκες”, όταν δεν έχεις φραγμούς προφανώς ανοίγεις νέους ορίζοντες που μπορείς να κινηθείς».

«Αρκετές φορές πηγαίνω στα μαγαζιά και βρίσκω τον εαυτό μου να θαυμάζει γυναικεία ρούχα. Είναι σαν οποιοδήποτε άλλο όριο βάζεις στη ζωή σου, απλώς περιορίζεις τον εαυτό σου. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τα ρούχα», είπε μεταξύ άλλων.

Ξεφυλλίζοντας τη Vogue βλέπουμε τον Βρετανό τραγουδιστή να φορά και ροζ tutu συνδυασμένη με φαρδύ κοστούμι με ιδιαίτερο σχέδιο στον γιακά και φόντο την καταπράσινη εξοχή.

Μιλώντας για τη ζωή του ο Styles παραδέχεται πόσο τον βοήθησε ο διαλογισμός στο να βρει πνευματική ηρεμία

«Μου άλλαξε τη ζωή με έναν διακριτικό τρόπο. Με βοήθησε να είμαι πιο “παρών” στη ζωή. Νιώθω ότι μπορώ πια να απολαύσω περισσότερο πράγματα που συμβαίνουν, ακόμα κι αν πρόκειται για το φαγητό ή μία βόλτα με φίλο ή ένα κολύμπι σε μία παγωμένη λίμνη».

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του George Floyd και το κίνημα Black Lives Matter δήλωσε:

Είναι ώρα να μάθουμε να ακούμε. Προσπαθώ εδώ και καιρό να διαβάζω και να μορφώνομαι ώστε σε 20 χρόνια από τώρα να μπορώ να πράττω σωστά και να ακολουθώ τα σωστά βήματα. Πιστεύω στο κάρμα και θεωρώ ότι είναι ώρα να αρχίζουμε να είμαστε πιο ευγενικοί και συμπονετικοί με τον κόσμο, να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε».