Ανατροπή με τον θάνατο της Tanya Roberts – Είναι ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση
Κόσμος

Ανατροπή με τον θάνατο της Tanya Roberts – Είναι ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση

Ανατροπή με τον θάνατο της Tanya Roberts – Είναι ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση

Τι αποκάλυψε ο εκπρόσωπός της

Απίστευτη ανατροπή με τον είδηση του θανάτου του Bond girl Tanya Roberts. Ο εκπρόσωπός της Mike Pingel ανακοίνωσε αρχικά ότι έφυγε από τη ζωή και λίγες ώρες μετά το πήρε πίσω, αναφέροντας πως ζει αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως διαβάζουμε στην New York Times, ο εκπρόσωπος της Tanya Roberts που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του James Bond με τον Roger Moore, αλλά και στους «Αγγέλους του Charlie», αποκάλυψε σε συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας πως η 65χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες σε κρίσιμη κατάσταση και ότι εκείνος έλαβε λάθος πληροφόρηση από τον σύντροφό της.

«Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πανέξυπνη και πανέμορφη, και αισθάνομαι σαν κάποιος να στέρησε ένα φως από τη ζωή μας. Αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικά ένας άγγελος: ο πιο γλυκός άνθρωπος που θα συναντούσες ποτέ, με μια τεράστια καρδιά. Αγαπούσε τους φαν της και δεν νομίζω να είχε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσα πολλά σήμαινε για αυτούς» είχε δηλώσει στο Hollywood Reporter o Mike Pingel.

Actress Tanya Roberts passes away at 65, she collapsed on Christmas Eve coming back from walking her dog. The official cause of death is currently unknown. April 14, 2007 Santa Monica, Ca. Tanya Roberts 5th Annual TV Land Awards Held at Barker Hangar © Tammie Arroyo / AFF-USA.COM. 03 Jan 2021 Pictured: Tanya Roberts. Photo credit: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA724156_001.jpg) [Photo via Mega Agency]

Η είδηση αυτή ωστόσο ήρθε να ανατραπεί από τον ίδιο άνθρωπο λίγες ώρες μετά αφού όπως είπε πληροφορήθηκε πως η 65χρονη ηθοποιός είναι ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση.

Την είδηση πως η Roberts είναι ζωντανή επιβεβαίωσε και το TMZ, το οποίο μίλησε με τον σύντροφό της και τους επιβεβαίωσε ότι την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.