Angelina Jolie: Αποκάλυψε το σοβαρό χειρουργείο που έκαναν δύο από τις κόρες της
Κόσμος

Angelina Jolie: Αποκάλυψε το σοβαρό χειρουργείο που έκαναν δύο από τις κόρες της

Angelina Jolie: Αποκάλυψε το σοβαρό χειρουργείο που έκαναν δύο από τις κόρες της

Με πατερίτσες η Shiloh - Φωτογραφίες

Την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισαν δύο από τις κόρες της αποκάλυψε η Angelina Jolie με άρθρο της στο περιοδικό Time για την Ημέρα της Γυναίκας.

Οι φωτογραφίες των παπαράτσι επιβεβαίωσαν το γεγονός αφού η 13χρονη Shiloh εμφανίστηκε με πατερίτσες.

“Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες μπαινοβγαίνοντας στα χειρουργεία με τη μεγαλύτερη μου κόρη και μόλις πριν από λίγες μέρες τα παιδιά μου έζησαν το χειρουργείο στο ισχίο της νεότερης αδελφής τους” είπε χωρίς να κατονομάσει την Shiloh.

Έγραψε ακόμη πόσο εντυπωσιάστηκε από το πώς η οικογένειά της συσπειρώθηκε λόγω της κατάστασης.

“Καταλαβαίνουν ότι να αντιμετωπίζεις ιατρικές προκλήσεις και να παλεύεις να επιβιώσεις και να γιατρευτείς είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι περήφανα”.

Η Jolie έγραψε ακόμη ότι είναι περήφανη που είδε τα παιδιά της να αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους και να βάζουν τα αδέλφια τους πάνω από όλα αλλά και να φροντίζουν το ένα το άλλο.

Οι παπαράτσι κατέγραψαν την Angelina να πηγαίνει σινεμά με τα παιδιά της, ανάμεσά τους και οι δύο κόρες της που έκαναν χειρουργείο, τη 15χρονη Zahara και τη Shiloh, η οποία στηριζόταν σε πατερίτσες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail το χειρουργείο της Shiloh ήταν ο λόγος που ο Brad Pitt δεν παρέστη στα BAFTA στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο για να παραλάβει το βραβείο του.

Φωτογραφίες: Backgrid