Angelina Jolie: «Έσπασε» το φράγμα της Jennifer Aniston σε followers με το ντεμπούτο της στο Instagram
Κόσμος

Angelina Jolie: «Έσπασε» το φράγμα της Jennifer Aniston σε followers με το ντεμπούτο της στο Instagram

Angelina Jolie: «Έσπασε» το φράγμα της Jennifer Aniston σε followers με το ντεμπούτο της στο Instagram

H πρώτη δημοσίευση της ηθοποιού ήταν ένα γράμμα που έλαβε από το Αφγανιστάν

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Angelina Jolie, αποφάσισε επιτέλους να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram και με ένα της post κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τη Jennifer Aniston στο ντεμπούτο της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός αναδείχτηκε στον χρήστη που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο followers σε λιγότερο από 3 ώρες.

Για την ακρίβεια μάζεψε 2,1 εκατομμύρια followers ενώ ο λογαριασμός της αριθμεί ήδη πάνω από 8,8 εκατομμύρια μέσα σε 3 μέρες.

Για την ιστορία, το ρεκόρ της Aniston ήταν 1 εκατομμύριο followers σε 5 ώρες και 16 λεπτά.

Όλως τυχαίως, και οι δύο υπήρξαν σύζυγοι του Brad Pitt.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η σταρ του Χόλιγουντ έγραψε:

«Αυτή είναι μια επιστολή που μου έστειλαν από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα και να εκφράζονται ελεύθερα. Μπήκα λοιπόν στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά τους».

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με έκκληση για βοήθεια στους ανθρώπους του Αφγανιστάν. «Όπως και άλλοι που έχουν δεσμευτεί, δε θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω να ψάχνω τρόπους για να βοηθήσω. Και ελπίζω να έρθετε μαζί μου».

Η πρώτη δημοσίευση πλημμύρισε από πολύ θετικά σχόλια των θαυμαστών της ηθοποιού, οι οποίοι περιμένουν και άλλους συναδέλφους της να υιοθετήσουν την θέση της.

Instagramομαχίες

Η δημοφιλής ηθοποιός συγκέντρωσε 2,1 εκατομμύρια νέους ακόλουθους σε λιγότερο από τρεις ώρες, ξεπερνώντας το ρεκόρ των τεσσάρων ωρών του σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο (David Attenborough) και του Άγγλου ηθοποιού Ρούμπερτ Γκριντ (Ruper Grint).

Τον Οκτώβριο του 2019, η σταρ των Friends, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), έφτασε το 1 εκατομμύριο followers στο Instagram σε μόλις 5 ώρες και 16 λεπτά, ενώ η Τζολί, είχε 1,7 εκατομμύρια followers την πρώτη ώρα.

Ωστόσο, τα ρεκόρ Γκίνες δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα το ρεκόρ.

Τώρα, τον λογαριασμό της Αντζελίνα Τζολί ακολουθούν 7,7 εκατομμύρια χρήστες.