Angelina Jolie: Γυμνή στο Harper’s Bazaar, μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασαν τα παιδιά της
Κόσμος

Angelina Jolie: Γυμνή στο Harper’s Bazaar, μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασαν τα παιδιά της

Angelina Jolie: Γυμνή στο Harper’s Bazaar, μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασαν τα παιδιά της

Η Angelina Jolie είναι το πρόσωπο που κοσμεί το εξώφυλλο του αμερικανικού Harper’s Bazaar για το τεύχος Δεκεμβρίου 2019/Ιανουαρίου 2020.

Η σταρ μίλησε στο περιοδικό για όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/B4fCZ6ZlvaP/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε για όλες τις “μάχες” και τις δυσκολίες που πέρασε, κάποιες από τις οποίες επηρέασαν και τα έξι παιδιά της, τον 18χρονο Maddox, τον 15χρονο Pax, την 14χρονη Zahara, την 13χρονη Shiloh και τα 11χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

https://www.instagram.com/p/B4fJKm8JSs1/?utm_source=ig_web_copy_link

“Τα παιδιά μου πέρασαν πολλά”

“Εκείνο το κομμάτι μας που είναι ελεύθερο, άγριο, περίεργο μπορεί να το κλείσει η ζωή με πόνο και πληγές. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον πραγματικό μου εαυτό και με βοήθησαν να τον ξαναβρώ και να τον αγκαλιάσω.

Πέρασαν πολλά. Έμαθα από τη δύναμή τους. Ως γονείς ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αγκαλιάσουν αυτό που είναι και αυτό που ξέρουν βαθιά στην καρδιά τους ότι είναι σωστό. Το ίδιο θέλουν και για μας”, είπε.

Συνειδητοποιώ κάθε μέρα ότι έχω την ικανότητα να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να εξερευνήσουν τον κόσμο, αλλά και τον κόσμο των ιδεών χωρίς να υπάρχουν όρια στο τι επιτρέπεται να σπουδάσουν, να μάθουν ή να φανταστούν ότι θα γίνουν στο μέλλον.

Θέλω να μεγαλώσουν στον κόσμο, όχι απλώς μαθαίνοντας για αυτόν αλλά ζώντας τον και έχοντας φίλους σε όλον τον κόσμο”, είπε ακόμα.

Για τον λόγο αυτό έχτισε ένα σπίτι στη ζούγκλα της Καμπότζης, μία χώρα της οποίας πλέον είναι υπήκοος και σκοπεύει να αποκτήσει άλλο ένα σπίτι στην Αφρική του χρόνου.

Και όλα αυτά για να κυνηγήσει το όνειρό της να ζήσει μακριά από την Αμερική όταν τα παιδιά της μεγαλώσουν.

“Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Τώρα είμαι υποχρεωμένη να έχω τη βάση μου εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους”, αναφέρει για τον Brad Pitt.

https://www.instagram.com/p/B4fFQIclsvj/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Jolie μίλησε και για το σώμα της και όσα έχει “υποστεί” από όλες τις προληπτικές επεμβάσεις που έκανε για να μη νοσήσει από καρκίνο (διπλή μαστεκτομή, υστερεκτομή και αφαίρεση σαλπίγγων).

“Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, και ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και ορατές και αόρατες ουλές να δείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο σκληρές. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα.

Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις τους αγαπημένους σου να πονούν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος όσο θέλεις. Νιώθω το αίμα να γυρίζει ξανά στο σώμα μου”, είπε.