Angelina Jolie: Πήγε στην πρεμιέρα του Tim Burton με τα παιδιά της
Κόσμος

Angelina Jolie: Πήγε στην πρεμιέρα του Tim Burton με τα παιδιά της

Angelina Jolie: Πήγε στην πρεμιέρα του Tim Burton με τα παιδιά της

Μία πολυαναμενόμενη ταινία έκανε πρεμιέρα στην Αμερική χθες και η Angelina Jolie αποφάσισε να είναι εκεί. Πρόκειται για το ριμέικ του Dumbo δια χειρός Tim Burton και η Angie πήρε τα παιδιά της και πήγαν στο El Capitan Theater του Λος Άντζελες για να διασκεδάσουν οικογενειακά.

Η εντυπωσιακή 43χρονη ηθοποιός έβαλε μία λευκή τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και μαζί τα αναρίθμητα τατουάζ που έχει κάνει, το καθένα για μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

Μαζί της είχε 4 από τα 6 παιδιά της, την 14χρονη Zahara, την 12χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 10 ετών (των οποίων η ομοιότητα με τους διάσημους γονείς τους είναι εντυπωσιακή).

Η Jolie έχει “πυκνώσεις” τις εμφανίσεις που κάνει με τα παιδιά της σε εξόδους και πρεμιέρες καθώς άλλωστε δεν έχει ακουστεί κάτι για νέο σύντροφο μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt.

H Jolie και ο Pitt έχουν αποκτήσει 3 βιολογικά παιδιά και άλλα 3 που έχουν υιοθετήσει.

Η Jolie με τον Knox, την Zahara, την Vivienne και την Shiloh

Στην πρεμιέρα ήταν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και φυσικά το καστ της ταινίας μεταξύ των οποίων ο Colin Farell, o Danny De Vito αλλά και ο σκηνοθέτης Tim Burton.

Η ταινία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται για μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της Disney και ο Burton έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να φτιάχνει ιστορίες που εντυπώνονται στο κοινό.