Ariana Grande: Χώρισε και έσβησε τον πρώην από το σώμα της
Κόσμος

Ariana Grande: Χώρισε και έσβησε τον πρώην από το σώμα της

Ariana Grande: Χώρισε και έσβησε τον πρώην από το σώμα της

Η Ariana Grande κι ο Pete Davidson ήταν αρραβωνιασμένοι και μάλιστα τον Ιούνιο του 2018 είχαν ανακοινώσει ότι επρόκειτο να παντρευτούν. Ωστόσο, τον περασμένο Οκτώβριο ακυρώθηκε ο αρραβώνας τους. Ακύρωση που εν πολλοίς οφείλεται στο θάνατο του πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας, Mac Miller. Τότε ακριβώς άρχισαν και τα «προβλήματα», γιατί και οι δύο είχαν κάνει πολλά τατουάζ ο ένας για τον άλλον.

Λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους η Ariana Grande εμφανίστηκε στο show του NBC, A Very Wicked Halloween έχοντας καλύψει με επίδεσμο το τατουάζ που έγραφε Pete. Κάποιες μέρες αργότερα, είδαμε ότι το τατουάζ που έγραφε τη λέξη Reborn στο χέρι της τραγουδίστριας είχε αντικατασταθεί με κάτι που φαινόταν σαν φτερό ή φύλλο. Το Reborn, εκτός από τραγούδι του Kanye West, είναι και το συναίσθημα που της είχε αφιερώσει ο Davidson. Ότι δηλαδή ξαναγεννήθηκε μετά τη γνωριμία τους.

Τελευταίο «χτύπημα» ήταν η κάλυψη του τατουάζ 8418, που είχε κάνει η Ariana Grande στο πόδι της, για τον μπαμπά του Pete Davidson. Ο πατέρας του ηθοποιού ήταν πυροσβέστης και πέθανε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 εν ώρα καθήκοντος. To 8418 ήταν ο αριθμός του σήματός του και το έχει τατουάζ στο αριστερό του χέρι και ο Pete Davidson.

Ο θάνατος του Miller και το νέο τατουάζ

Τον Σεπτέμβριο του 2018 πέθανε από υπερβολική δόση ο πρώην της Ariana Grande, Mac Miller. Λίγες ημέρες αργότερα, έσπευσε να υιοθετήσει το σκυλάκι του, Myron. Για να κλείσει ο «κύκλος» των “καλυμμένων” τατουάζ, η Ariana Grande κάλυψε το 8418 με το όνομα Myron. Το cover-up αποκάλυψε η ηθοποιός στα γυρίσματα του video-clip Thank u, Next, τραγούδι που φαίνεται να αφιερώνει στον Pete Davidson.

https://www.instagram.com/p/Bq5ZsO-hiA-/?utm_source=ig_web_copy_link