Ariana Grande – Dalton Gomez: Παντρεύτηκαν μυστικά στην έπαυλή της
Κόσμος

Ariana Grande – Dalton Gomez: Παντρεύτηκαν μυστικά στην έπαυλή της

Ariana Grande – Dalton Gomez: Παντρεύτηκαν μυστικά στην έπαυλή της

Έναν χρόνο περίπου αφότου γνωρίστηκαν

Πού το πήγε πού το έφερε η Ariana Grande τον έκανε τον γάμο και μάλιστα μυστικά το Σαββατοκύριακο στην πολυτελή της έπαυλη.

Η 27χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε παρουσία λιγότερων από 20 ανθρώπων τον 25χρονο αγαπημένο της, Dalton Gomez, που είναι μεσίτης στο επάγγελμα.

«Ήταν μικρή και ιδιωτική τελετή. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχείς» δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο αμερικανικό People.

Πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι η επιλογή του Μοντεσίτο όπου βρίσκεται η ιστορική και όμορφη έπαυλη της Gomez ήταν ιδανική καθώς και οι δύο αγαπούν το μέρος και περνούν πολύ καιρό εκεί.

Ο Gomez της έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο με ένα δαχτυλίδι διακοσμημένο με ένα μεγάλο διαμάντι και πέρλες που προέρχονται πιθανότατα από ένα δαχτυλίδι της γιαγιάς της.

Μάλιστα η τραγουδίστρια το πόσταρε και στο Instagram.

Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2020 και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Stuck with U τον Μάιο της ίδιας χρονιάς.

Για την Grande ήταν ο δεύτερος αρραβώνας -αλλά ο πρώτος γάμος-  αφού το 2018 είχε αρραβωνιαστεί με τον κωμικό του SNL, Pete Davidson. Εκείνη η σχέση έληξε άδοξα όταν -σύμφωνα με εκείνον- λίγους μήνες αφότου άρχισε,  ο πρώην σύντροφος της Grande, Mac Miller, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.