Ashley Graham: Αποθεώνεται ως εγκυμονούσα στο εξώφυλλο της Vogue
Κόσμος

Ashley Graham: Αποθεώνεται ως εγκυμονούσα στο εξώφυλλο της Vogue

Ashley Graham: Αποθεώνεται ως εγκυμονούσα στο εξώφυλλο της Vogue

Και θέλει να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η εγκυμοσύνη

Ashley Graham είναι ένα από τα πρόσωπα που κοσμούν το τεύχος Ιανουαρίου 2020 της αμερικανικής Vogue.

Με ολόχρυσο φόρεμα, το plus size μοντέλο πόζαρε στην 32η εβδομάδα της κύησής της και είχε πολλά να πει.

Για το ότι τολμά και συζητά ανοιχτά για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη της:

“Ήθελα να ξέρω τα πάντα και εξακολουθεί να μου αρέσει το να μιλάω για την εγκυμοσύνη. Είναι σημαντικό να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της εγκυμοσύνης και να λέμε πλέον ότι είναι φυσιολογικό να φοβάσαι και να μην είσαι ακόμα μία από τις γυναίκες που λένε “Είναι τέλεια!”. Είναι φυσιολογικό να είσαι τρομοκρατημένη”.

Σημαντικά είναι τα όσα είπε για την αποδοχή του σωματότυπού της:

“Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, οπότε δεν ξέρω πώς είναι να είσαι αδύνατη. Όμως πάντα είχα ανθρώπους να μου λένε ότι πρέπει να χάσω βάρος. Έχω δοκιμάσει κάθε γνωστή δίαιτα στην ανθρωπότητα αλλά δεν πιάνουν επειδή είμαι γυναίκα με καμπύλες, ένα υγιές, βαρυκόκαλο, θρεμμένο με καλαμπόκι κορίτσι από τη Νεμπράσκα. Αυτή είμαι. Και μόλις το αποδέχτηκα τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση είχα και τότε άρχισε να απογειώνεται η καριέρα μου”.

https://www.instagram.com/p/B5u3x94lka5/?utm_source=ig_web_copy_link

Μάλιστα αποκάλυψε ότι παίρνει συμβουλές τόσο από την Κim Kardashian όσο και από τη Serena Williams που της στέλνει συνέχεια μηνύματα.

“Πάντα είχα τον έλεγχο του σώματός μου ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ήθελαν να μου υπαγορεύσουν πώς πρέπει να είναι. Τώρα όμως έχω αυτή τη ζωή μέσα μου που μου λέει ότι δεν είναι δικό μου πια. Έπαιρνα βάρος ταχύτατα και ένιωθα μόνη. Ο στυλίστας μου λοιπόν που έδωσε μια συμβουλή. Να κάνω παρέα με εγκυμονούσες. Όμως καμιά από τις φίλες μου δεν είχε καν σχέση. Τώρα έχω 9 φίλες έγκυες”, είπε για το πού βρήκε στήριξη.