Ashton Kutcher: Έζησε ξανά τον εφιάλτη της δολοφονίας της κοπέλας του
Κόσμος

Ashton Kutcher: Έζησε ξανά τον εφιάλτη της δολοφονίας της κοπέλας του

Ashton Kutcher: Έζησε ξανά τον εφιάλτη της δολοφονίας της κοπέλας του

Ο χολιγουντιανός σταρ Ashton Kutcher κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Μάικλ Γκαργκίλο, του αποκαλούμενου “μαχαιροβγάλτη του Χόλιγουντ”.

Ο Γκαργκίλο, 43 ετών, δικάζεται από το Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για τη δολοφονία της Ellerin και δύο ακόμη γυναικών, όπως και για απόπειρα δολοφονίας μιας άλλης.

Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη το 2008 δηλώνει αθώος.

Τι συνέβη το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου 2001;

Ο Kutcher έζησε ξανά τον εφιάλτη της δολοφονίας της φίλης του και κατέθετε επί 40 λεπτά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για την υπόθεση.

Όπως δήλωσε, πήγε στο μπανγκαλόου της 22χρονης σχεδιάστριας μόδας Ashley Ellerin στο Χόλιγουντ το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου 2001, αφότου είχε μιλήσει μαζί της προηγουμένως στο τηλέφωνο για να κλείσουν ένα ραντεβού, σύμφωνα με τη Los Angeles City News Service.

Αλλά όταν έφθασε εκεί δύο ώρες μετά, ο Kutcher βρήκε τα φώτα αναμμένα και την πόρτα κλειδωμένη.

Κοιτάζοντας διερευνητικά από το παράθυρο, νόμισε ότι είδε σταγόνες από κόκκινο κρασί πάνω στο χαλί.

“Πράγματι δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο”, είπε ο Kutcher προσθέτοντας ότι τότε σκέφτηκε πως τα θαλάσσωσε που πήγε αργά και υπέθεσε ότι η Ellerin θα είχε βγει έξω με κάποιον φίλο”, σύμφωνα με τη City News Service.

Η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την επομένη το πρωί από συγκάτοικό της, είπαν οι δικαστές.

Ο Kutcher, 41 ετών σήμερα, είπε ότι όταν έμαθε τι συνέβη στην Ellerin επικοινώνησε με την αστυνομία και ότι “πανικοβλήθηκε” γιατί ήξερε ότι τα δακτυλικά του αποτυπώματα θα υπήρχαν στην εξώπορτα του σπιτιού της.

Το 2001 ο Kutcher έκτιζε την καριέρα του και γινόταν διάσημος γιατί ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αμερικανικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς That ’70s Show.

Δέκα χρόνια αργότερα, έπαιζε στη δημοφιλή κωμωδία Two and a Ηalf Μen .

Το 2005 παντρεύτηκε την ηθοποιό Demi Moore. Μετά το διαζύγιό τους το 2013, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Mila Kunis, συμπρωταγωνίστριά του στην κωμωδία That ’70s Show, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.