Ατίθασα Νιάτα: Νεκρός γνωστός ηθοποιός της σειράς
Κόσμος

Ατίθασα Νιάτα: Νεκρός γνωστός ηθοποιός της σειράς

Ατίθασα Νιάτα: Νεκρός γνωστός ηθοποιός της σειράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σαπουνόπερας, “Ατίθασα Νιάτα”. Ο Kristoff St. John, ο Neil Winters της σειράς, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Woodland Hills του Λος  Άντζελες από έναν φίλο του την Κυριακή, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ, τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με πηγές ο θάνατός του ίσως οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και το 2017 είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Η αυτοκτονία του γιου του και η κατάθλιψη

Η απώλεια του γιου του το 2015 ήταν το βασικό πλήγμα του ηθοποιού. Έκτοτε ξεκίνησε να βυθίζεται στον μαύρο κόσμο της κατάθλιψης.

Ο γιος του, Julian, ήταν τρόφιμος σε ψυχιατρική κλινική στην Καλιφόρνια και ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του Julian, Mia, είχαν κάνει μήνυση στην κλινική για το γεγονός πως δεν απέτρεψε το παιδί τους από την αυτοκτονία.

Το 2017, ανήμερα της επετείου της αυτοκτονίας του γιου του, ο Kristoff απείλησε πως θα έβαζε τέλος στη ζωή του, έχοντας ήδη κάνει γνωστό πως αντιμετώπιζε κατάθλιψη.

https://www.instagram.com/p/Bi2UwWyDR3i/?utm_source=ig_embed

Το αντίο του Shemar Moore

Την απώλεια του καλού του φίλου προσπαθεί να διαχειριστεί ο Shemar Moore, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον συνάδελφό του, ως τον αδερφό του.

“Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά ο Kristoff με αγκάλιασε και με καθοδήγησε σαν αδερφός μου”, δήλωσε στο αμερικανικό PEOPLE, αναπολώντας τις στιγμές που πέρασαν στα “Ατίθασα Νιάτα” μιας και ο Moore υποδυόταν τον ρόλο του Malcolm Winters, ετεροθαλή αδερφού του Neil Winters, τον όποιο υποδυόταν ο Kristoff St. John.

“Αν δεν με αγκάλιαζε στην αρχή που έψαχνα να βρω τον δρόμο μου δεν θα είχα ορθοποδήσει στις πρώτες ημέρες” τόνισε ενώ αναφερόμενος στους ρόλους τους είπε: “Χωρίς τον Kristoff St. John, δεν υπάρχει Neil Winters. Χωρίς τον Neil Winters, δεν θα υπήρχε καμία ευκαιρία για τον Malcolm Winters και εγώ δεν θα ήμουν εδώ τώρα με αυτή την καριέρα πίσω μου. Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο. Τα χρωστάω όλα στον Kristoff και δεν το λέω για να φανώ γλυκός λόγω του τι συνέβη, αλλά ο τρόπος που με αγκάλιασε είναι ο μόνος λόγος που έχω τη ζωή και την καριέρα που έχω τώρα”

Ο Shemar στάθηκε στο γεγονός πως δεν ήταν ο μόνος που έλαβε βοήθεια από τον Kristoff, αλλά και αρκετοί άλλοι ηθοποιοί. “Άνοιξε πόρτες για μένα και για πολλούς. Άνοιξε πόρτες για ανθρώπους που δεν συνειδητοποίησαν ότι το έκανε, αλλά το έκανε. Άνοιξε τις πόρτες και ήταν τόσο αφοσιωμένος στην τέχνη του. Ήθελε πάντα να είναι καλύτερη. Ήθελε να αγγίξει τους ανθρώπους και το έκανε“, είπε. 

https://www.instagram.com/p/Bp8QQvBHopA/

Η ανακοίνωση του CBS και της Sony

Το CBS και η Sony Pictures, παραγωγοί της σειράς «Ατίθασα Νιάτα» σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του «Neil Winters».

«Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Για όσους από εμάς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του στα Ατίθασα Νιάτα για 27 χρόνια, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, του οποίου το χαμόγελο και το ιδιαίτερο γέλιο του έδινε χαρά καθημερινά στα γυρίσματα και έκανε το κοινό να τον λατρέψει.

Εκ μέρους του καστ και των συντελεστών των Ατίθασων Νιάτων εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως στις δύο κόρες του, Πάρις και Λόλα», αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/BtetR7WjJj4/

Λίγα λόγια για τον Kristoff St. John

Ο Kristoff St. John γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1966 στη Νέα Υόρκη και έγινε μέλος της βιομηχανίας του θεάματος από 7 ετών όταν έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά That’s My Mama.

Οι σαπουνόπερες ήταν το είδος που χαρακτήρισε την καριέρα του, αφού στη συνέχεια έπαιξε στο Roots: The Next Generations και για ένα επεισόδιο στο The Cosby Show.

Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήταν στη σαπουνόπερα του NBC, Generations, το 1989, στο ρόλο του Άνταμ Μάρσαλ.

Υπενθυμίζεται πως για τον ρόλο του Neil Winters είχε κερδίσει 9 Daytime Emmy.