Bella Hadid: Δωρίζει 600 δέντρα, συμβάλλοντας στη μείωση της κλιματικής καταστροφής
Κόσμος

Bella Hadid: Δωρίζει 600 δέντρα, συμβάλλοντας στη μείωση της κλιματικής καταστροφής

Bella Hadid: Δωρίζει 600 δέντρα, συμβάλλοντας στη μείωση της κλιματικής καταστροφής

Mε αφορμή τις αεροπορικές πτήσεις που έχει κάνει τον φετινό χρόνο, οι οποίες είναι βασικές πηγές εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η Bella Hadid δωρίζει 600 δέντρα για να φυτευτούν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της.

Μάλιστα, τα 20 από αυτά είναι για κάθε πτήση που έκανε τους τελευταίους τρεις μήνες και πρόκειται να πραγματοποιήσει στο μέλλον.

«Δωρίζω 600 δέντρα για να φυτευτούν, 20 για κάθε πτήση που έκανα αυτούς τους τελευταίους τρεις μήνες και ενδεχομένως θα συνεχίσω μέχρι το τέλος του χρόνου. Με στενοχωρεί το πόσο η δουλειά μου επηρεάζει το ανθρακικό μου αποτύπωμα και πόσο βάρβαρα η κλιματική αλλαγή επηρεάζει προφανώς τον πλανήτη. Η Μητέρα Φύση χρειάζεται αγάπη», τόνισε μέσω ενός μηνύματος στο Instagram.

Το top model επέλεξε την οργάνωση OneTreePlanted για τις δωρεές της, ενώ ταυτόχρονα εξήγησε το πού θα φυτευτούν τα δέντρα που χάρισε.

«Θα ξεκινήσω με το σπίτι μου στην Καλιφόρνια (129 εκατομμύρια δέντρα χρειάζεται να επαναφυτευτούν μετά τις πυρκαγιές που έκαψαν 1.3 εκατομμύρια εκτάρια) και φυσικά στον Αμαζόνιο για τις πρόσφατες φωτιές», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Επικοινωνήστε μαζί μου και πείτε μου σε ποιες άλλες περιοχές πρέπει να δείξουμε αγάπη. Ευπρόσδεκτες όλες οι περιοχές, Αφρική, Ασία, Βόρεια Αμερική και Λατινική Αμερική», πρόσθεσε η Bella.

«Το βρίσκω τόσο συναρπαστικό και ενδιαφέρον, που ακόμη κι αν δεν είμαι φυσικά εκεί, δέντρα θα πάρουν ζωή σε απίστευτα μέρη που τα χρειάζονται. Είναι ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, η βιοποικιλότητα και τα ζώα που χρειαζόμαστε», έγραψε ακόμα.

«Ξέρω πως είναι υπερβολικό, αλλά όταν πετάω, κοιτάζω έξω από το παράθυρο και βλέπω τόσα πανέμορφα, τεράστια δάση, τόση γη και δέντρα που χρειάζονται αγάπη, σκέφτομαι και τα ζώα. Μόλις φτάσω στο σπίτι σίγουρα φτιάχνω το δικό μου δέντρο έξω. Τόσο εμπνευσμένο από τους φίλους μου», ανέφερε στο τέλος.

Η ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/B5YY3esAb-t/