Ben Affleck: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό και η βοήθεια της Jennifer Garner
Κόσμος

Ben Affleck: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό και η βοήθεια της Jennifer Garner

Ben Affleck: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό και η βοήθεια της Jennifer Garner

Ο Ben Affleck μίλησε στην εκπομπή TODAY για την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Είναι η πρώτη του συνέντευξη μετά από την εισαγωγή του σε κέντρο απεξάρτησης, που έγινε πριν από περίπου ενάμισι χρόνο.

Ο Αμερικανός σταρ προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Hoda Kotb σχετικά με τον αλκοολισμό, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την Jennifer Garner.

Υπερήφανος που μιλά για το πρόβλημά του

Για την εξάρτησή του από το αλκοόλ είπε:  “Το να είμαι αλκοολικός είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι κάτι που διαχειρίζομαι. Δεν χρειάζεται να υπονομεύει όλη την ταυτότητά μου, απλά είναι κάτι για το οποίο πρέπει συνεχώς να δουλεύεις”.

Είχα ένα πρόβλημα και θέλω να το επικοινωνήσω και είμαι περήφανος για αυτό. Έχει να κάνει με τον εαυτό σου, με τη ζωή σου, με την οικογένεια σου. Αντιμετωπίζουμε αυτού του είδους τα εμπόδια και πρέπει να τα διαχειριστούμε”.

Η Garner το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής του

Για την πολύτιμη βοήθεια της Garner δήλωσε: “Είναι υπέροχη. Η μητέρα των παιδιών σου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου. Προσπαθώ πολύ για να γίνω καλός πατέρας κι ελπίζω να είμαι. Είμαι τυχερός, γιατί έχουν μια καλή μητέρα που βοηθάει πολύ στο να είμαστε και οι δύο γονείς στα παιδιά μας”.

Θέλει να είναι καλός πατέρας

Τέλος, ανέφερε πως προσπαθεί να είναι καλός πατέρας για τα παιδιά του. “Ελπίζω να είμαι καλός μπαμπάς, σίγουρα προσπαθώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ τυχερός που έχουν μία καλή μαμά και που σιγουρεύεται πως η κοινή κηδεμονία των παιδιών μας γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Το story

Πέρσι το καλοκαίρι ο διάσημος ηθοποιός είχε πέσει λιπόθυμος στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η μητέρα των 3 παιδιών του, Jennifer Garner, στάθηκε στο πλευρό του και ήταν αυτή που τον έπεισε να ξεκινήσει την απεξάρτηση από αυτό το βλαβερό πάθος.

Ο Affleck ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια με την Garner και απέκτησαν 3 παιδιά. Η εξάρτησή του από το αλκοόλ είχε ξεκινήσει πριν από 20 χρόνια, αλλά ο φόβος ότι δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του, αν δεν απαλλασσόταν από το πρόβλημά του, τον ταρακούνησε. Μετά και το περσινό περιστατικό αποφάσισε σοβαρά να ασχοληθεί και να βοηθήσει τον εαυτό του.