Ben Affleck: Με τα τρία του παιδιά μετά την αποτοξίνωση
Κόσμος

Ben Affleck: Με τα τρία του παιδιά μετά την αποτοξίνωση

Ben Affleck: Με τα τρία του παιδιά μετά την αποτοξίνωση

Βασική τους προτεραιότητα παραμένουν  τα τρία τους παιδιά. Ο λόγος για  το πρώην ζευγάρι του Hollywood, Ben Affleck και Jennifer Garner, οι οποίοι, παρά το διαζύγιό τους, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Μπορεί λοιπόν, τον Ιούνιο του 2015 το ζεύγος να ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο, αυτό όμως, δε σήμαινε ότι χώρισαν κι οι δρόμοι τους. Προσπάθησαν να είναι κοντά ο ένας στον άλλον, για να στηρίξουν τα τρία παιδιά τους: η Violet που είναι 12 ετών, η Seraphina που είναι 9 και τον Samuel που είναι 6. Ο κινηματογραφικός Batman, εθεάθη το Σαββατοκύριακο στο ηλιόλουστο Los Angeles, να κάνει βόλτα με τα τρία του παιδιά. Μια βόλτα έπειτα από αρκετό καιρό, καθώς ο αστέρας του Hollywood εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης.

Ο Ben Affleck βόλτα με τα παιδιά του στο Los Angeles - Megapress

Ο Ben Affleck βόλτα με τα παιδιά του στο Los Angeles – Megapress

Παρά τον «βελούδινο» χωρισμό, ο Ben Affleck εξακολούθησε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αλκοολισμό. Εξάρτηση που τον οδήγησε τον Αύγουστο του 2018 στην πόρτα μιας κλινικής απεξάρτησης. Το ρεπορτάζ έλεγε τότε, πως στη δύσκολη αυτή στιγμή, πλάι του βρέθηκε η Jennifer Garner, που τον στήριξε ακόμη και σε αυτό. Η υποστήριξή της αυτή ήταν πολύ σημαντική κι έτσι, μετά από 40 μέρες, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε «καθαρός». Μετά από αυτό, μάλιστα, βγήκε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημά του, λέγοντας πως παλεύει τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την οικογένειά του.

Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να κρατάει μια ιδιαίτερα καλή σχέση, στηρίζοντας ο έναν τον άλλον όσο γίνεται. Μάλιστα, πέρασαν μαζί και την ημέρα των Ευχαριστιών ως οικογένεια στο σπίτι του Ben Affleck στη Montana. Η Jennifer Garner έγραψε στο Instagram πως η μέρα αυτή είναι για την οικογένεια, τους φίλους, το ποδόσφαιρο και το κέφι.

https://www.instagram.com/p/BqfR5DbFuS4/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Jennifer Garner ζει με τα παιδιά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, με τον Ben Affleck να απολαμβάνει τη συντροφιά τους τα Σαββατοκύριακα, να πηγαίνουν βόλτες και να περνούν δημιουργικό χρόνο ο ένας με τον άλλον.