Beyoncé: Προϊόν photoshop η αφίσα του The Lion King!
Κόσμος

Beyoncé: Προϊόν photoshop η αφίσα του The Lion King!

Beyoncé: Προϊόν photoshop η αφίσα του The Lion King!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Last Week Tonight, John Oliver, βρέθηκε καλεσμένος στη εκπομπή του Stephen Colbert, Late Show και μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία The Lion King.

Eκεί επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τη Beyoncé η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία δανείζοντας τη φωνή της στον χαρακτήρα της Nala, να έχει βρεθεί στην αφίσα της ταινίας με τη βοήθεια του photoshop.

Στην αφίσα της ταινίας ο παρουσιαστής κάθεται δίπλα στην τραγουδίστρια η οποία κάθεται στο κέντρο της πίσω σειράς.

Στην φωτογραφία ποζάρουν ντυμένοι στα μαύρα και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας, Donald Glover, Seth Rogen, Billy Eichner, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, Eric André, Florence Kasumba, Keegan-Michael Key, JD McCrary και Shahadi Wright Joseph.

Ο Oliver γνωστός για το βρετανικό,  φλεγματικό του χιούμορ, σχολίασε σχετικά: “Δεν ήταν εκεί. Όχι, δεν ήταν εκεί. Νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονταν εκεί.

Ο υπεύθυνος για τη φωτογράφιση μου ζήτησε να προσέξω πού στέκομαι. 

Κοίταξα κάτω και υπήρχε ένα αυτοκόλλητο στο πάτωμα με το όνομα της Beyoncé.

Ένιωσα σαν να με διαπέρασε ρεύμα. Ακόμα και η εικονική παρουσία της Beyoncé ήταν τρομακτική.

Αν κοιτάξεις το πρόσωπό μου, φαίνομαι πραγματικά τρομαγμένος γιατί φαντάζομαι ότι θα βρεθώ στην ίδια φωτογραφία με τη Beyoncé μία ημέρα και αυτό ήταν αρκετά αγχωτικό!”

Η ταινία The Lion King ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους της Aμερικής και σπάει το ένα ρεκόρ εισπράξεων μετά το άλλο.