Bill Murray: Συνεργάζεται ξανά με τη Sofia Coppola σε ταινία της Apple
Κόσμος

Bill Murray: Συνεργάζεται ξανά με τη Sofia Coppola σε ταινία της Apple

Bill Murray: Συνεργάζεται ξανά με τη Sofia Coppola σε ταινία της Apple

Ένας μεγάλος Αμερικανός κωμικός, ο Bill Murray, συναντάει ξανά στη μεγάλη οθόνη μία μεγάλη σκηνοθέτιδα, την Sofia Coppola και μάλιστα υπό τη “σκέπη” της Apple!

Ο λόγος για το “On the Rocks”, την πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Coppola, που θα σηματοδοτήσει και την είσοδο της Apple στον κόσμο του κινηματογράφου.

Η τελευταία συνεργασία μεταξύ Coppola-Murray ήταν το “A Very Murray Christmas” το 2015, για την πλατφόρμα Netflix.

Από τη συνεργασία Murray-Coppola το 2015 για το Netflix

Από τη συνεργασία Murray-Coppola το 2015 για το Netflix

Το “On the Rocks” είναι η ιστορία μιας νεαρής μητέρας (Rasida Jones) η οποία ξανασυναντά τον πατέρα της και πρώην μεγάλο playboy (Murray) σε μια περιπέτεια στη Νέα Υόρκη. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Coppola και ο Youree Henley, ενώ η Coppola θα υπογράφει και το σενάριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Η Apple μπαίνει δυναμικά στο κινηματογραφικό “παιχνίδι”

Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με το κινηματογραφικό στούντιο “A24” για την παραγωγή της νέας ταινίας της Coppola και δεν είναι η μόνη ταινία που χρηματοδοτεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Apple προχωρά στη δημιουργία δικών της τηλεοπτικών προγραμμάτων και κινηματογραφικών ταινιών για να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες υπηρεσίες streaming και σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από 4 δισ. δολάρια σε αυθεντικό περιεχόμενο μέχρι το 2022.

Το μεγαλύτερο μερίδιο διοχετεύεται σε τηλεοπτικά προγράμματα, όπως η ανθολογία “Amazing Stories” του Στίβεν Σπίλμπεργκ και σειρές των Νταμιέν Σαζέλ και Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, που δεν έχουν ακόμη τίτλο.

“Χαμένοι” στα βραβεία Coppola και Murray;

Το “On the rocks” θα είναι η έκτη ταινία μεγάλου μήκους της Coppola μετά τα “The Beguiled”, “The Bling Ring”, “Marie Antoinette”, “Lost in Translation” και “The Virgin Suicides”.

Coppola και Murray  συνεργάστηκαν πριν από 16 χρόνια στην ταινία “Lost in Translation” (Χαμένοι στη Μετάφραση) το οποίο απογείωσε την καριέρα της Coppola και σηματοδότησε ένα δυνατό come back για τον Murray. Η νεαρή σκηνοθέτης είχε κερδίσει το Oscar Σεναρίου ενώ ο Murray απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα για τον Καλύτερο Α’ Ανδρικό Ρόλο.

H Sofia Coppola και ο Bill Murray στα γυρίσματα της ταινίας "Χαμένοι στη μετάφραση"- ZUMA PRESS

H Sofia Coppola και ο Bill Murray στα γυρίσματα της ταινίας “Χαμένοι στη μετάφραση”- ZUMA PRESS

Το “On the rocks”, λοιπόν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολλές πλευρές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ