Bohemian Rhapsody: Έρχεται sequel;
Κόσμος

Bohemian Rhapsody: Έρχεται sequel;

Bohemian Rhapsody: Έρχεται sequel;

Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε δεκάδες βιντεοκλίπ για τους Queen λέει ότι η μπάντα και ο μάνατζερ σκέφτονται σοβαρά ένα sequel της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας Bohemian Rhapsody.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page Six για τον Jim Beach, τον θρυλικό μάνατζερ των Queen, o Rudi Dolezal -ο σκηνοθέτης δεκάδων βιντεοκλίπ του συγκροτήματος και στενός φίλος του Freddie- είπε για τον Beach ότι «είμαι σίγουρος ότι έχει στα πλάνα μια sequel, που ξεκινά με τη συναυλία Live Aid».

Και πρόσθεσε ότι η επόμενη ταινία «συζητιέται έντονα μέσα στην “οικογένεια ” των Queen».

Ο Jim Beach ήταν ο παραγωγός και της ταινίας Bohemian Rhapsody, η οποία τον προηγούμενο μήνα βραβεύθηκε με τέσσερα Oscars και ήταν υποψηφία και για το Oscar Καλύτερης Ταινίας.

Η ταινία κλείνει με την εμβληματική συναυλία Live Aid, και την περίοδο εκείνη ήταν που άρχισε ο Dolezal να συνεργάζεται με τους Queen, ξεκινώντας με το βιντεοκλίπ για το One Vision του 1985. Κατέληξε να κάνει περί τα 30 βιντεοκλίπ για το συγκρότημα, με τελευταίο την τελευταία βιντεοσκόπηση του Freddie για το These Are the Days of Our Lives το 1991, χρονιά του θανάτου.

Δεν είναι ο μόνος που δίνει ελπίδες για sequel. Υπαινιγμούς είχε κάνει και ο «θεός» της κιθάρας στους Queen, ο Brian May, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει: «Πιστεύω ότι η Live Aid είναι ένα καλό σημείο να την αφήσεις (σ.σ. την ταινία). Μπορεί να υπάρξει συνέχεια, ποιος ξέρει;».

Φίλος του Rami Malek όμως -του κινηματογραφικού Freddie- είπε στο Page Six ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικό.

Επίσης, ο εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας των Queen δήλωσε ότι τίποτα δεν ακούγεται για sequel, αλλά το The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story θα βγει στον αέρα στο ABC, τον Απρίλιο.

Εν τω μεταξύ, ο Dolezal γράφει -αυτό εκμυστηρεύθηκε- βιβλίο, με τίτλο My Friend, Freddie και ανακοίνωσε πως σε μια ταινία με τίτλο Freddie Mercury: In His Own Words θα δημοσιοποιήσει τις συνεντεύξεις που είχε πάρει από τον Mercury.

Πηγή: ΑΠΕ