Brad Pitt: Γιατί ευχαρίστησε τον Bradley Cooper;
Κόσμος

Brad Pitt: Γιατί ευχαρίστησε τον Bradley Cooper;

Brad Pitt: Γιατί ευχαρίστησε τον Bradley Cooper;

Τι κοινό έχουν οι δυο τους (πέρα από τη γοητεία);

Άλλο ένα βραβείο πήρε ο Brad Pitt αυτή τη φορά από το National Board of Review για τον ρόλο του στο “Κάποτε στο… Χόλιγουντ”.

Την παρουσίαση του βραβείου έκανε ο Bradley Cooper, ο οποίος επαίνεσε την περιέργεια, την ακεραιότητα, την ψυχή αλλά και το εργασιακό ήθος του Pitt προτού αυτός ανέβει στη σκηνή, τον αγκαλιάσει και παραλάβει το βραβείο.

Στον ευχαριστήριο λόγο του, που ακολούθησε, ο 56χρονος Pitt όχι μόνο ανταπέδωσε τα καλά λόγια αλλά είχε κάτι παραπάνω να πει: οφείλει τη νηφαλιότητά του στον 45χρονο Cooper, όπως εξήγησε.

Ο Cooper αντιμετώπισε και αυτός σε νεότερη ηλικία πρόβλημα αλκοολισμού. Το 2012 είχε δηλώσει ότι είναι πλέον ένας νηφάλιος άνθρωπος αφού στα 29 του αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ θεωρώντας ότι θα του καταστρέψει τη ζωή.

“Σε ευχαριστώ Bradley. Ο Bradley έβαλε την κόρη του για ύπνο και έτρεξε ως εδώ για να το κάνει αυτό”, σχολίασε ο Pitt. “Είναι γλύκας. Έκοψα το ποτό χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο και κάθε μέρα είναι πιο χαρούμενη από τότε. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ” του είπε.