Γιατί η Irina Shayk δεν συνόδευσε τον Bradley Cooper στα SAG Awards
Κόσμος

Γιατί η Irina Shayk δεν συνόδευσε τον Bradley Cooper στα SAG Awards

Γιατί η Irina Shayk δεν συνόδευσε τον Bradley Cooper στα SAG Awards

Ο Bradley Cooper παρευρέθη στα SAG Awards συνοδευόμενος από την γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από τη μητέρα του, Gloria Campano. Το γεγονός αυτό έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν πού είναι η Irina Shayk, με την οποία διατηρεί μακροχρόνιο δεσμό κι έχει μια κόρη, τη Lea.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gloria Campano συνοδεύει τον γιο της σε κάποιο event. Το 2016 είχαν πάει μαζί σε συναυλία των Guns N’ Roses στο Hollywood, μαζί με άλλους celebrities όπως οι Kate Hudson, David Arquette και Jim Carrey. Επίσης, το 2015 είχαν πάει μαζί στα Tony Awards στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της ταινίας Joy.

Η αλήθεια είναι πως το μοντέλο «απαρνήθηκε» τον ζεστό καιρό του Los Angeles για ένα ταξίδι στη Ρωσία. Η Irina Shayk θα συμμετάσχει στην καμπάνια του Marc Jacobs Beauty και των Sephora. Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει από το Σάββατο τους fans της ότι θα βρίσκεται εκεί, μέσω δημοσίευσής της στο Instagram.

Μάλιστα στη φωτογραφία, είναι αγκαλιά με δύο κουτάβια, τους Kolizey και Glinka. Το 33χρονο μοντέλο έγραψε τη δημοσίευση και στα αγγλικά και στα ρώσικα.

https://www.instagram.com/p/BtGJdbKn8v7/?utm_source=ig_web_copy_link

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη στάση της Irina Shayk στην Ευρώπη, μιας και μέσω του Οίκου και της εταιρείας καλλυντικών έχει ήδη ταξιδέψει στο Παρίσι. Εκεί, συμμετείχε και στο Haute Couture show του Jean-Paul Gaultier.

Όσο η Irina Shayk ταξιδεύει, ο Bradley Cooper επισκέφθηκε το show της Lady Gaga στο Las Vegas με τίτλο Enigma. Κατά τη διάρκεια του show, τραγούδησαν το Shallow, αναβιώνοντας την ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσά τους στην ταινία A Star Is Born.

https://www.instagram.com/p/BtIL_JpHoJ3/?utm_source=ig_web_copy_link