Brit Awards 2020: Μάγεψε η Billie Eilish, μίλησε για το διαδικτυακό bullying στη σκιά της αυτοκτονίας της Caroline Flack
Κόσμος

Brit Awards 2020: Μάγεψε η Billie Eilish, μίλησε για το διαδικτυακό bullying στη σκιά της αυτοκτονίας της Caroline Flack

Brit Awards 2020: Μάγεψε η Billie Eilish, μίλησε για το διαδικτυακό bullying στη σκιά της αυτοκτονίας της Caroline Flack

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Ο Σκοτσέζος τραγουδιστής – τραγουδοποιός Lewis Capaldi και η Billie Eilish ήταν από τους μεγάλους νικητές των Brit Awards 2020, των ετήσιων μουσικών βραβείων της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας (BPI) που διοργανώθηκε στο O2 Arena, στο Λονδίνο.

Ο Capaldi κέρδισε στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς για τη μπαλάντα του Someone You Loved και Καλύτερος Νεοεμφανιζόμενος Τραγουδιστής.

Η Billie κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Διεθνής Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνης, η Mabel απέσπασε τρόπαιο στην κατηγορία Καλύτερη Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνης και ο ράπερ Stormzy τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερος Άνδρας Σόλο Καλλιτέχνης.

H Billie Eilish

Εντυπωσιακή η Ellie Goulding

Νικητής δύο βραβείων ο Lewis Capaldi που βραβεύτηκε για πρώτη φορά

Στη σκιά μιας αυτοκτονίας τα βραβεία

Από την 40η τελετή απονομής των Brit Awards δεν έλειψαν οι πολιτικές δηλώσεις αν και τις εντυπώσεις έκλεψε η Eilish που όχι μόνο τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι των τίτλων του No time to die αλλά και μίλησε για το διαδικτυακό bullying που δέχτηκε.

Και όλα αυτά στη σκιά της πρόσφατης αυτοκτονίας της παρουσιάστριας Caroline Flack.

Ο παρουσιαστής Jack Whitehall απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα τηλεοπτική παρουσιάστρια στην αρχή της τελετής και την περιέγραψε ως «ευγενικό και ζωντανό άτομο με μεταδοτική αίσθηση της χαράς». «Θα μας λείψει σίγουρα. Είμαι σίγουρος για όλους όταν λέω ότι οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά της», είπε.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι στο κόκκινο χαλί, ο Harry Styles εμφανίστηκε με μαύρη κορδέλα στο πέτο του σε ένδειξη πένθους για τη φίλη του.

Ο Αμερικανός ράπερ Tyler, The Creator παραλαμβάνοντας το βραβείο Καλύτερος Διεθνής Σόλο Καλλιτέχνης αστειευόμενος ευχαρίστησε την πρώτη πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, η οποία, όταν ήταν υπουργός, του είχε απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα για πέντε χρόνια λόγω στίχων του.

https://streamable.com/6za76

Οι νικητές των βραβείων

Καλύτερος Βρετανός Άντρας Σόλο Καλλιτέχνης

Stormzy

Καλύτερη Βρετανίδα Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνις

Mabel

Καλύτερο Βρετανικό Συγκρότημα

Foals

Καλύτερος Νεοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης

Lewis Capaldi

Ανερχόμενο Αστέρι

Celeste

Βρετανικό Τραγούδι της Χρονιάς (ψηφισμένο από την Ακαδημία)

Lewis Capaldi – Someone You Loved

Άλμπουμ της Χρονιάς

Dave –Psychodrama

Καλύτερος Διεθνής Άνδρας Σόλο Καλλιτέχνης

Tyler, the Creator

Καλύτερη Διεθνής Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνης

Billie Eilish

Καλύτερος Παραγωγός

Fred Again

Φωτογραφίες: Mega Agency