Britney Spears: Παραιτήθηκε ο μάνατζέρ της μετά από 25 χρόνια
Κόσμος

Britney Spears: Παραιτήθηκε ο μάνατζέρ της μετά από 25 χρόνια

Britney Spears: Παραιτήθηκε ο μάνατζέρ της μετά από 25 χρόνια

Μετά από 25 χρόνια συνεργασίας ο μάνατζερ της Britney Spears, Larry Rudolph δήλωσε την παραίτησή του στη διάσημη σταρ.

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων με τη δικαστική μάχη της Britney με τον πατέρα της, από του οποίου την κηδεμονία δεν έχει καταφέρει ακόμη να απαλλαχθεί, έρχεται μια ακόμη εξέλιξη να «ταράξει» τα νερά, με την παραίτηση του επί χρόνια συνεργάτη της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC, ο άνθρωπος που βοήθησε την Britney στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο και ήταν εκεί στην υπογραφή του πρώτου της άλμπουμ αποφάσισε να αποχωρίσει από κοντά της, μετά την πρόθεση της σταρ «να αποσυρθεί».

Δυο μόλις εβδομάδες μετά το απίστευτο ξέσπασμα της Britney Speras στο δικαστήριο, όπου εξαπέλυσε κατηγορίες για τους περιορισμούς που δέχεται και όσους δεν την αφήνουν να ζήσει τη ζωή της και να κάνει προσωπικές επιλογές, ο συνεργάτης της αποφάσισε να παραιτηθεί.

«Για περισσότερα από 2,5 χρόνια η Britney δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Τότε μου είχε ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά», ανέφερε ο Larry Rudolph στην ανακοίνωση της παραίτησής του και συνέχισε: «Σήμερα, ενημερώθηκα ότι η britney σκέφτεται να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, θεωρώ πως το καλύτερο είναι να παραιτηθώ καθώς οι υπηρεσίες μου δεν χρειάζονται πια».