Bruce Willis – Demi Moore: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία τους ως… φυλακισμένοι (μαζί) στην καραντίνα!
Κόσμος

Bruce Willis – Demi Moore: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία τους ως… φυλακισμένοι (μαζί) στην καραντίνα!

Bruce Willis – Demi Moore: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία τους ως… φυλακισμένοι (μαζί) στην καραντίνα!

Σουηδικό μοντέλο οικογένειας

Έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τότε που ο Bruce Willis και η Demi Moore έληξαν τον 13χρονο γάμο τους, έχοντας αποκτήσει 3 κόρες.

Από τότε και οι δύο ξαναπαντρεύτηκαν, με τον Willis να αποκτά άλλες δύο κόρες.

Η σχέση των δύο πρώην είναι αυτό που θα λέγαμε “σουηδική”, με την Demi να παρίσταται ακόμη και στην ανανέωση όρκων του Willis με τη δεύτερη σύζυγό του, Emma.

Έτσι δεν ήταν παράξενο ότι και στην καραντίνα βρέθηκαν όλοι μαζί.

Ήδη η Moore έχει συγκεντρώσει στο σπίτι της τις τρεις κόρες της και περνούν χρόνο κάνοντας μέχρι και ξεσκαρτάρισμα σε παλιές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/B-SaoL8HjmR/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 26χρονη κόρη τους Tallulah ανέβασε μια φωτογραφία που έγινε αμέσως πρώτο θέμα, καθώς ο Bruce και η Demi έδωσαν νέο νόημα στην καραντίνα, φορώντας ριγέ πράσινες πιτζάμες που θυμίζουν… φυλακισμένους.

Μάλιστα έντυσαν έτσι και τα σκυλιά και τις κόρες τους αλλά και τους συντρόφους τους και το αποτέλεσμα ήταν η παρακάτω φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/B-py28VDrvV/

Στη φωτογραφία φαίνεται η 28χρονη Scout Willis πίσω από τους γονείς μαζί με τον φίλο της αδελφής της, τον Dillon Buss που κρατά τον έναν από τους σκύλους της Tallulah.

Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε ο Dillon εμφανίζεται και η Tallulah αλλά και ο φίλος της Scout, Jake Miller, ενώ ο Dillon κρατά ένα γιγάντιο πιρούνι, μέρος του ντεκόρ που έχει στο σπίτι της η Demi Moore.

H μόνη που λείπει από τις φωτογραφίες είναι η 31 ετών Rumer, η μεγάλη κόρη του Willis και της Moore, καθώς όμως η σκυλίτσα της, Dolores, είναι καθισμένη (και ντυμένη) δίπλα στην Tallulah ίσως να είναι εκείνη που τραβά τη φωτογραφία.

Σε κάθε περίπτωση, στα δικά της post φαίνεται ότι περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της στο σπίτι της μητέρας της, με τις αδελφές της.

https://www.instagram.com/p/B-aZKQ7FNlL/?utm_source=ig_web_copy_link