Bruno Mars: Πρόσφερε δωρεάν γεύματα
Κόσμος

Bruno Mars: Πρόσφερε δωρεάν γεύματα

Bruno Mars: Πρόσφερε δωρεάν γεύματα

Πλησιάζει η Ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική και ο τραγουδιστής Bruno Mars θέλησε να κάνει το δικό του Thanksgiving. Αποφάσισε, λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του “24K Magic World Tour” στη Χαβάη από όπου και κατάγεται, να προσφέρει γεύματα σε 24.000 κατοίκους του νησιού για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι διέθεσε χρηματικό ποσό στον Στρατό Σωτηρίας στη Χαβάη και στα Νησιά του Ειρηνικού, διεθνούς κινήματος των Ευαγγελιστών, το οποίο κάθε χρόνο ετοιμάζει γεύματα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Ο Mars έδωσε προχθές στο στάδιο “Αλόχα” της Χονολουλού την τελευταία συναυλία της περιοδείας του και έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος και ανοιχτοχέρης. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη βραδιά που εμφανίστηκε στο κατάμεστο στάδιο 50.000 θέσεων. Με την περιοδεία του ο καλλιτέχνης προώθησε το άλμπουμ “24K Magic” του 2016 ,με το οποίο κέρδισε έξι βραβεία Grammy, μεταξύ άλλων, καλύτερου άλμπουμ, τραγουδιού και ηχογράφησης της χρονιάς. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις επιτυχίες του ‘That’s What I Like”, “Finesse” και “24K Magic”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Mars κάνει μια καλή πράξη. Το 2017 είχε ανακοινώσει ότι δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στο Michigan.