Celine Dion: Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα 10.000 παπούτσια της!
Κόσμος

Celine Dion: Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα 10.000 παπούτσια της!

Celine Dion: Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα 10.000 παπούτσια της!

H Celine Dion είχε πρόσφατα εμφανιστεί στην εκπομπή του James Corden, Late Late Show – Carpool Karaoke και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό.

Η Καναδή τραγουδίστρια είχε ξεναγήσει τον Corden στο Las Vegas όπου εμφανίζεται και ο παρουσιαστής την είχε ρωτήσει αν ισχύει η φήμη ότι έχει εκατοντάδες παπούτσια τα οποία αρνείται να αποχωριστεί.

Την είχε υποβάλει μάλιστα σε μια “βασανιστική” δοκιμασία, ενημερώνοντας την ότι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου είχε μερικά ζευγάρια από τα παπούτσια της, τα οποία εκείνη θα έπρεπε να χαρίσει σε περαστικούς.

Η Celine μόνο κρίση πανικού δεν έπαθε τότε, αποδεικνύοντας ότι όντως λατρεύει τα παπούτσια της.

Σε συνέντευξή της στο WWD, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει 10.000 ζευγάρια παπούτσια τα οποία δεν μπορεί να δώσει, επειδή αισθάνεται προσωπικά συνδεδεμένη με το καθένα από αυτά.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι σήμερα. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτά. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω.”

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι προτού εξασφαλίσει τεράστια αποθήκη για τα παπούτσια της στο Las Vegas, εγκατέστησε μία walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Florida. Τα υποδήματα είναι τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονται με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών.

Στο Vegas αγόρασε μια μεγάλη αποθήκη για να φιλοξενήσει τη συλλογή της. Παραδέχτηκε ακόμα ότι η αγάπη της για τη μόδα την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της, Rene Angelil και ότι η συλλογή της έχει αυξηθεί από τότε.