Chrissy Teigen: Ο σπαραγμός της μητέρας της αγκαλιά με το νεκρό βρέφος
Κόσμος

Chrissy Teigen: Ο σπαραγμός της μητέρας της αγκαλιά με το νεκρό βρέφος

Chrissy Teigen: Ο σπαραγμός της μητέρας της αγκαλιά με το νεκρό βρέφος

Οδύνη στην οικογένεια μετά την αποβολή

Στιγμές που κάθε μέλλουσα μητέρα απεύχεται βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Chrissy Teigen.

Η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή John Legend ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε λίγες ημέρες μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που παρουσίασε.

Χθες Πέμπτη, η μητέρα της, Vilailuck Teigen, βρέθηκε στο πλευρό της για να τη στηρίξει, όμως, η τραγωδία της κόρης της τη λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα social media, τη βλέπουμε συντετριμμένη να κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό βρέφος και να το αποχαιρετά με αβάσταχτη θλίψη.

«Η καρδιά μου πονάει. Σε αγαπώ πολύ Jack», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My heart aches love you so much baby Jack 👼🏻❤️❤️ #สู่สุขตินะลูก

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pepper (@pepperthai2) στις

Σε αυτές τις τραγικές ώρες η οικογένεια πήρε την απόφαση να καταγράψει στιγμιότυπα και να τα δημοσιοποιήσει με σκοπό να βοηθήσει οποιονδήποτε στον κόσμο αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση.

Η Teigen είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη λόγω αδύναμου πλακούντα και εδώ και ένα μήνα αντιμετώπιζε αιμορραγίες που την ανάγκασαν να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles την περασμένη Κυριακή.

Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι της είχαν επιβάλει να είναι στο κρεβάτι από τα μέσα της εγκυμοσύνης της, γύρω στις 20-24 εβδομάδες.