Daniel Craig: Αυτή είναι η ταινία του James Bond που έχει ξεχωρίσει
Κόσμος

Daniel Craig: Αυτή είναι η ταινία του James Bond που έχει ξεχωρίσει

Daniel Craig: Αυτή είναι η ταινία του James Bond που έχει ξεχωρίσει

Τι αποκάλυψε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για λογαριασμό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα στο Λονδίνο, το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου, έκανε η 25η ταινίας του James Bond, No Time to Die, ταινία η οποία αποτελεί την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig, με το κοστούμι του πράκτορα 007.

Ο ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Ελένη», για το ταξίδι του στην Ελλάδα, αλλά και την αγαπημένη του στιγμή ως James Bond.

Το καλοκαίρι του στην Ελλάδα ήταν «ζεστό» και «πολύ όμορφο». «Ήταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχα έρθει ποτέ στη χώρα σας. Περάσαμε υπέροχα και χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να κάνουμε τα γυρίσματα στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Daniel Craig αγάπησε τον ρόλο του παρά το γεγονός ότι ήταν πολλές οι φορές που βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

«Σίγουρα και τα τρία. Έπρεπε να το κάνω. Όταν υποδύεσαι έναν ρόλο πρέπει να τον αγαπάς, ακόμα κι αν είναι κάποιος κακός. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι. Είχα εύκολες και δύσκολες στιγμές σε αυτά τα χρόνια. Πολλές φορές χρειάστηκε να δώσω “μάχη” για κάθε είδους λόγο, αλλά οι λόγοι αυτοί δεν είχα σχέση με το κομμάτι της δημιουργίας. Δημιουργικά ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι, όλη η προσπάθειά μου για να τα καταφέρω. Και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια, ήταν μέρος μιας ευχάριστης διαδικασίας, αφού πάντα χαιρόμασταν όταν βρίσκαμε λύσεις», τόνισε.

Όσον αφορά στην αγαπημένη του στιγμή: «Είναι πολλές, χιλιάδες και χιλιάδες εκπληκτικές στιγμές. Είχα υπέροχες εμπειρίες σε αυτήν την ταινία. Τα γυρίσματα αυτής της ταινίας ήταν τόσο όμορφα, ήταν ωραία που φτάσαμε ως εκεί, γιατί είναι μέρος της ιστορίας του James Bond, αλλά θα ξεχώριζα την ταινία Casino Royale. Είναι δύσκολο να μη σκέφτομαι αυτήν την ταινία. Σκέφτομαι “Θεέ μου τι έκανα;”. Το γεγονός ότι πήγαν όλα καλά».