Daniel Craig: Στα 52 του, πιο σέξι (και πιο κωμικός) από ποτέ!
Κόσμος

Daniel Craig: Στα 52 του, πιο σέξι (και πιο κωμικός) από ποτέ!

Daniel Craig: Στα 52 του, πιο σέξι (και πιο κωμικός) από ποτέ!

Η νέα του φωτογράφιση έφερε… ταραχή

Εξώφυλλο στο τεύχος Απριλίου του GQ είναι ο Daniel Craig και η φωτογράφιση στο εσωτερικό του περιοδικού έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, όχι μόνο από το γυναικείο πληθυσμό.

Στα 52 του, ο Βρετανός ηθοποιός παίζει για τελευταία φορά τον ρόλο του σκληρού James Bond σε μια ταινία που “ταλαιπωρήθηκε” πολύ για να ολοκληρωθεί και τελικά η παγκόσμια πρεμιέρα της αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Στην τελευταία του συνέντευξη ως… πράκτορας, ο ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι στην επερχόμενη ταινία “έβαλε το χεράκι του” στο σενάριο (κάτι που έπρεπε να είχε κάνει και τις προηγούμενες όπως είπε).

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν ήταν σωματικά έτοιμος για την πέμπτη αυτή ταινία γι’ αυτό και καθυστέρησε 5 χρόνια.

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του όμως, που αποκαλύπτουν το καλογυμνασμένο του σώμα, αποδεικνύουν ότι τα κατάφερε να φτάσει στο να είναι ο πλέον γυμνασμένος Βρετανός πράκτορας της μεγάλης οθόνης!

Στη ζωή χωρίς και μετά τον Bond αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ακόμα ένα παιδί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Presenting GQ’s April cover star: Daniel Craig. Hit the link in bio to read the whole story by Sam Knight. Photographs by @Lachlanbailey. Styled by @Georgecortina. #007 #DanielCraig

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

Το βέβαιο είναι πως το ταλέντο του είναι πολύπλευρο και απαλλασσόμενος από τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα θα μπορέσει να επενδύσει και σε άλλου είδους ταινίες, για να θυμηθούμε και πάλι πόσο καλός ηθοποιός είναι.

Μέχρι τότε, το απέδειξε περίτρανα με την εμφάνισή του στο Saturday Night Live όπου μετείχε σε σατιρικό σκετς με θέμα τον έρωτα την εποχή του κορονοϊού.