David Beckham: Το πασχαλιάτικο παιχνίδι “θησαυρού” με τα παιδιά του
Κόσμος

David Beckham: Το πασχαλιάτικο παιχνίδι “θησαυρού” με τα παιδιά του

David Beckham: Το πασχαλιάτικο παιχνίδι “θησαυρού” με τα παιδιά του

Απολαυστικές οικογενειακές στιγμές!

Μεγάλο είναι το πλήγμα που έχει δεχθεί η Μεγάλη Βρετανία εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο, οι μέρες του Πάσχα κατάφεραν να αποφορτίσουν έστω και λίγο το “βαρύ” κλίμα, φέρνοντας ελπίδα μήνυμα αισιοδοξία.

Αρκετοί είναι celebrities που γιόρτασαν το καθολικό Πάσχα στο σπίτι εν μέσω καραντίνας μοιράζοντας παράλληλα προσωπικές στιγμές στα social media με την οικογένεια Beckham να κερδίζει πρώτη από όλους τις εντυπώσεις με τη γιορτινή της φιέστα.

Η 8χρονη κόρη του David & της Victoria, Harper

Ένα απολαυστικό παιχνίδι “θησαυρού” με σοκολάτες, πασχαλινά αυγά και διάφορα καλούδια οργάνωσαν οι Beckhams με τον μπαμπά David, όμως, να μη συγκρατείται και να κλέβει μερικές από τις λιχουδιές των των παιδιών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, Victoria, ανέβασαν στιγμιότυπα στο Instagram με τα παιδιά τους και τις πασχαλινές τους περιπέτειες όπου σε ένα από αυτά ο βετεράνος των γηπέδων αποκαλύπτει την ενοχή του για την κλοπή των αυγών.

https://streamable.com/htbfq3

Από την άλλη και η Victoria ανέβασε μια throwback φωτογραφία της κορούλας της από παλαιότερη γιορτή του Πάσχα ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη συμπαράστασή της στους followers της για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας.

“Βρήκα την πιο γλυκιά ανάμνηση της Harper από περασμένα Πάσχα. Οι σκέψεις μου είναι με όλους σας σε αυτό το διαφορετικό Πάσχα”, έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/B-4AGmrp-7h/?utm_source=ig_web_copy_link