Demi Lovato: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μπικίνι για να ξεπεράσει τον φόβο της
Κόσμος

Demi Lovato: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μπικίνι για να ξεπεράσει τον φόβο της

Demi Lovato: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μπικίνι για να ξεπεράσει τον φόβο της

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να δείξει το σώμα της όπως ακριβώς είναι, χωρίς ίχνος ρετούς, αλλά με πολύ υπερηφάνεια!

Η Demi Lovato παραδέχτηκε ότι οι προηγούμενες φωτογραφίες της είχαν υποστεί επεξεργασία, γεγονός που σιχαίνεται, ενώ είναι αποφασισμένη να μην το ξανακάνει.

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι χωρίς επεξεργασία. Και μαντέψτε, είναι η κυτταρίτιδα!», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της και συνέχισε:

«Είμαι πραγματικά πολύ κουρασμένη να ντρέπομαι για το σώμα μου, να το επεξεργάζομαι (ναι, οι άλλες φωτογραφίες με μπικίνι είναι επεξεργασμένες – και μισώ που το έκανα αλλά είναι η αλήθεια) έτσι ώστε οι άλλοι να σκέφτονται ότι είμαι η δική τους ιδέα για το τι είναι όμορφο, αλλά απλώς δεν είμαι εγώ. Αυτό είμαι εγώ».

«Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, να είναι αυθεντικό. Σχετικά με το ποια είμαι, από το να προσπαθώ να φτάσω τα πρότυπα κάποιου άλλου. Οπότε να μαι, χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο και περήφανη για ένα σώμα που έχει περάσει πολλά και θα συνεχίσει να με εντυπωσιάζει όταν καλώς εχόντων των πραγμάτων γεννήσω μια μέρα», τόνισε για να καταλήξει:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφω στη δουλειά χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου με ένα επίπονο πρόγραμμα προπόνησης ή να στερώ από τον εαυτό μου μια πραγματική τούρτα γενεθλίων και να επιλέγω καρπούζι και σαντιγί με κεράκια επειδή φοβάμαι την πραγματική τούρτα και γίνομαι μίζερη με ακραίες δίαιτες. Τέλος πάντων,  δεν είμαι ενθουσιασμένη με την εμφάνισή μου, αλλά είμαι ευγνώμων για αυτό και μερικές φορές αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Ελπίζω να εμπνεύσω κάποιον να εκτιμήσει το σώμα του».

https://www.instagram.com/p/B2DLlZ4BfgP/?utm_source=ig_web_copy_link