Donald Trump: Γιατί τα έβαλε με τα φετινά Oscars;
Κόσμος

Donald Trump: Γιατί τα έβαλε με τα φετινά Oscars;

Donald Trump: Γιατί τα έβαλε με τα φετινά Oscars;

Η οργή του Αμερικανού Προέδρου για την Ακαδημία Κινηματογράφου, αλλά και τον... Brad Pitt

Αν και λίγο καθυστερημένα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, αποφάσισε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του με τα φετινά βραβεία Oscar και το θρίαμβο της ταινίας “Τα Παράσιτα”.

Ο Trump βρέθηκε σε συγκέντρωση στο Colorado και κατέκρινε τη διοργάνωση, γιατί απένειμε το Oscar καλύτερης ταινίας στη νοτιοκορεάτικη ταινία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Πόσο κακά ήταν τα βραβεία της ακαδημίας κινηματογράφου φέτος; Τα είδατε; Νίκησε μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Τι στον διάβολο ήταν αυτό; Αρκετά προβλήματα δεν έχουμε με τη Νότια Κορέα στο εμπόριο; Κι από πάνω, της δίνουν το βραβείο της καλύτερης ταινίας της χρονιάς”!

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως είναι λάτρης των παλιών, κλασικών ταινιών του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος” και ζήτησε να επιστρέψουν τέτοιες παραγωγές.

Η αμερικανική εταιρεία Neon, που έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας, σχολίασε ήδη τα λεγόμενα του Trump με καυστικό ύφος , λέγοντας πως είναι απόλυτα αποδεκτή η άποψη του, μιας και “δεν ξέρει ανάγνωση”.

Από το στόμα του Προέδρου, όμως, δεν ξέφυγε ούτε ο Brad Pitt,  τον οποίο αποκάλεσε “εξυπνάκια”, αποδεικνύοντας πως του τα έχει ακόμα “μαζεμένα” για τα σχόλια επιδοκιμασίας που έκανε στην απονομή για την πρόσφατη παραπομπή του.

“Και μετά έχεις και τον Brad Pitt, που ποτέ δεν ήμοιυν μεγάλος φαν και είναι ένας εξυπνάκιας…”