Δούκας και Δούκισσα του Cambridge: Αποκάλυψαν πώς περνούν με τα γεμάτα αντοχές παιδιά τους στο σπίτι
Κόσμος

Δούκας και Δούκισσα του Cambridge: Αποκάλυψαν πώς περνούν με τα γεμάτα αντοχές παιδιά τους στο σπίτι

Δούκας και Δούκισσα του Cambridge: Αποκάλυψαν πώς περνούν με τα γεμάτα αντοχές παιδιά τους στο σπίτι

Πώς τα πάνε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τη χρήση της τεχνολογίας για να επικοινωνούν;

Στο BBC μίλησαν ο William και η Kate και αποκάλυψαν πτυχές της ζωής τους όσο βρίσκονται στην καραντίνα με τα τρία τους παιδιά.

Ο Δούκας του Cambridge παράλληλα μίλησε και για τους φόβους του μετά την περιπέτεια του 71χρονου πατέρα του με τον κορονοϊό.

“Πρέπει να παραδεχτώ ότι στην αρχή προβληματίστηκα πολύ καθώς ταίριαζε με το προφίλ κάποιου -στην ηλικία που είναι- που είχε πολλές πιθανότητες και έτσι ανησυχούσα αρκετά.

Αλλά ο πατέρας μου είχε πολλές λοιμώξεις στο στήθος, κρυώματα και παρόμοια πράγματα μέσα στα χρόνια και έτσι σκέφτηκα ότι αν κάποιος θα τα καταφέρει να το νικήσει είναι εκείνος”.

Παράλληλα, ο William αναφέρθηκε και στους παππούδες του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο: ” Φυσικά και αναλογίζομαι τους παππούδες μου που είναι στην ηλικία που είναι. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι είναι απομονωμένοι και προστατευμένοι από τον ιό”.

Η βασιλική οικογένεια και οι βιντεοκλήσεις

Η Δούκισσα του Cambridge ήταν αυτή που αναφέρθηκε στο πώς επικοινωνούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τώρα που είναι σε καραντίνα, μέσω βιντεοκλήσεων.

“Είναι λίγο κουραστικό, δεν θα πω ψέματα, με ένα δίχρονο πρέπει να κρύβεις το τηλέφωνο. Είναι κουραστικό για όλους να πουν το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή χωρίς να πατήσουν λάθος κουμπιά. Αλλά είναι ωραίο να είσαι σε επαφή με όλους”.

Η ίδια και ο William καθώς και ο Κάρολος χρειάστηκε να κάνουν χρήση τη τεχνολογίας και των βιντεοκλήσεων για να παραστούν έστω και χωρίς φυσική παρουσία σε δημόσια events όπως τα εγκαίνια ενός νέου νοσοκομείου.

Οι… προκλήσεις με τρία παιδιά στο σπίτι

Tόσο η Kate όσο και ο William μάλλον τα βρήκαν λίγο σκούρα με τρία παιδιά στο σπίτι αν και προσπάθησαν να είναι συγκρατημένοι στη διατύπωσή τους.

Όπως είπαν ήταν μία “πρόκληση” να κάνουν μάθημα τα τρία τους παιδιά στο σπίτι αλλά κράτησαν ένα αυστηρό πρόγραμμα που δεν διέκοψαν ούτε στις γιορτές του Πάσχα (που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα για την Αγγλία).

Όπως είπαν τα παιδιά τους ασχολούνταν με το να φτιάχνουν σκηνές, να μαγειρεύουν και να ψήνουν.

Το ζεύγος τόνισε πως ήταν πολύ σημαντικό να αποφύγουν να τρομάξουν τα παιδιά τους και να τα κάνουν να νιώσουν φόβο.

Κατά τα άλλα ήταν διασκεδαστικό ενώ δήλωσαν ότι οι τρεις μικροί πρίγκιπες έχουν πολλές… αντοχές.

Παράλληλα η Δούκισσα δήλωσε ότι όπως όλες οι οικογένειες σε καραντίνα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.