Δούκισσα Μέγκαν, η… γρουσούζα!
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν, η… γρουσούζα!

Δούκισσα Μέγκαν, η… γρουσούζα!

Το ταξίδι της Δούκισσας του Sussex στη Νέα Υόρκη μπορεί να ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την ίδια, αποδείχτηκε όμως δυσάρεστο για τη φίλη της, Serena Williams.

H Δούκισσα μετέβη στην αμερικανική μεγαλούπολη για να βρεθεί στο στάδιο Arthur Asle για τον τελικό του US Open, όπου η Williams αναμετρήθηκε με την Καναδή Bianca Andreescu και τελικά έχασε.

Η Μέγκαν κάθισε στην εξέδρα των επισήμων μαζί με την οικογένεια της Williams αλλά και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους όπως η εκδότρια της Vogue, Anna Wintour.

Η Μέγκαν στο US Open. Μπροστά της ο σύζυγος της Serena Williams, Alexis Ohanian και πίσω της η Anna Wintour ενώ δίπλα της (αριστερά) διακρίνεται η μητέρα της Williams.

Η αγωνία της Δούκισσας στην διάρκεια του παιχνιδιού ήταν έκδηλη και μιλούσε διαρκώς στη μητέρα της Serena, όμως δεν έφερε γούρι στη φίλη της.

Μάλιστα όπως παρατήρησε το Twitter η Μέγκαν ήταν παρούσα όταν η Williams έχασε τον τίτλο και στο Wimbledon το 2018.

Τα σχόλια λοιπόν ήταν ιδιαιτέρως καυστικά, αποκαλώντας την “γρουσούζα”!

“H Serena θα έπρεπε να πει στη Meghan να μείνει σπίτι της την επόμενη φορά που θα παίξει σε μεγάλο τελικό… Είναι γρουσούζα… Wimbledon 2018 και 2019 και US Open 2019” έγραψε ένας χρήστης.

H 38χρονη Δούκισσα έφτασε στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή, αφήνοντας πίσω τον Χάρι με τον γιο τους.

Αυτή τη φορά πέταξε με απλή πτήση κλείνοντας εισιτήριο πρώτης θέσης την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι απογοητευμένη και πληγωμένη που η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex αρνήθηκαν την πρόσκλησή της να παραβρεθούν στις λεγόμενες “θερινές διακοπές” στο Balmoral με τη δικαιολογία ότι ο Archie είναι πολύ μικρός για να ταξιδέψει.