Δούκισσα Μέγκαν: Η μητέρα της θα είναι στον τοκετό
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν: Η μητέρα της θα είναι στον τοκετό

Δούκισσα Μέγκαν: Η μητέρα της θα είναι στον τοκετό

Η Δούκισσα Μέγκαν βρίσκεται στον τελευταίο μήνα κύησης και από μέρα σε μέρα θα υποδεχθεί το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η μητέρα της Μέγκαν, Doria, θα είναι στο πλευρό της κόρης της όταν γεννήσει και θα μείνει για λίγο μαζί της πριν ξαναγυρίσει στο Los Angeles.

Μάλιστα, οι πηγές της Daily Mail αναφέρουν πως η Δούκισσα του Sussex δεν επιθυμεί να γεννήσει στο ίδιο μαιευτήριο με τη Δούκισσα του Cambridge.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Δούκισσα Μέγκαν δεν επιθυμεί την παρουσία κανενός άνδρα κατά τη διάρκεια του τοκετού, έχει δική της ομάδα με επικεφαλής γυναίκα γυναικολόγο και παρακάμπτει το βασιλικό πρωτόκολλο που θέλει συγκεκριμένους γιατρούς να αναλαμβάνουν τον τοκετό.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μετακόμισαν στο δικό τους σπίτι, στο Frogmore Cottage πολύ πρόσφατα, μετά από ανακαίνιση που φημολογείται ότι κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες.

Πρόκειται για ένα ιστορικό αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ που ανήκει στη βασιλική οικογένεια από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδσορ.