Δούκισσα του Cambridge: Γιατί είναι “φτιαγμένη” για να γίνει Βασίλισσα;
Κόσμος

Δούκισσα του Cambridge: Γιατί είναι “φτιαγμένη” για να γίνει Βασίλισσα;

Δούκισσα του Cambridge: Γιατί είναι “φτιαγμένη” για να γίνει Βασίλισσα;

Η Kate Middleton είχε περάσει όλη την πίεση και τις προκλήσεις που συνοδεύουν τη ζωή των “γαλαζοαίματων”, αρκετό καιρό πριν να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα William και μελλοντική Βασίλισσα της Αγγλίας, πέρασε μια δεκαετία ως σύντροφος του Δούκα του Cambridge, πριν οι δυο τους ενώσουν τις ζωές τους επίσημα.

Το μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα επέτρεψε τόσο στην ίδια όσο και την οικογένειά της να εξοικειωθούν με τη σχολαστικότητα και το λεπτομερές πρωτόκολλο που απαιτούνται από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του People βρίσκεται η Δούκισσα του Sussex και ο τίτλος είναι: “Πριγκίπισσα Kate. H μαμά που θα γίνει Βασίλισσα”.

Σύμφωνα με τη βιογράφο της Βασίλισσας Ελισάβετ, Sally Bedell Smith η οποία μίλησε στο περιοδικό: “Η Kate ήξερε πολλά, είχε δει αρκετά και είχε πολλές εμπειρίες, με αποτέλεσμα να γνωρίζει πολύ καλά τις ευθύνες και τις απαιτήσεις που θα προέκυπταν”.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα περισσότερα μέσα χαρακτηρίζουν την Kate Middleton “βασιλική” όταν αναφέρονται σε εκείνη με την βιογράφο της Βασίλισσας Ελισάβετ να προσθέτει πως “έχει τη γνώση και τον αέρα.”

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η μελλοντική βασίλισσα ήταν επί μία δεκαετία σύντροφος του Πρίγκιπα William, προτού παντρευτούν, ένα διάστημα που επέτρεψε στην ίδια και στην οικογένειά της να εμπεδώσουν το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο που απαιτείται να τηρούν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Δούκισσα του Cambridge δέχεται τελευταία ευρεία θετική κριτική για την αυξανόμενη αυτοπεποίθησή της.

Επαινείται επίσης για το κοινωνικό έργο που κάνει στον τομέα της αντιμετώπισης των πρώιμων  αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους αναφορικά με την ομαλή ψυχολογική τους ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς της στον τομέα αυτό αποτελεί ο κήπος που σχεδίασε η ίδια στο Surrey της Αγγλίας.

https://www.instagram.com/p/B2O29_tFquM/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο κήπος αυτός είναι ανοικτός στο κοινό και στόχο έχει να φέρει τα παιδιά και τις οικογένειες τους σε επαφή με τη φύση.

Η διευθύντρια στρατηγικής του Εθνικού Ιδρύματος για την Πρόληψη κατά της Βίας εναντίον των Παιδιών, Kate Stanley δήλωσε σχετικά:

“Η Δούκισσα ερχόταν στις συναντήσεις μας τον τελευταίο χρόνο και δεν συμμετείχε απλά. Παρέμενε καθ’ όλη η διάρκεια των συναντήσεων. 

Έχει πραγματική θέληση να κατανοήσει τα θέματα γύρω από την πρώιμη παιδική ηλικία”.