Δούκισσα του Cambridge: Ντύθηκε… προσκοπίνα και παρέδωσε ξανά μαθήματα στιλ
Κόσμος

Δούκισσα του Cambridge: Ντύθηκε… προσκοπίνα και παρέδωσε ξανά μαθήματα στιλ

Δούκισσα του Cambridge: Ντύθηκε… προσκοπίνα και παρέδωσε ξανά μαθήματα στιλ

Σε κάθε της εμφάνιση οι Βρετανοί τη λατρεύουν

Επίσκεψη σε προσκοπικό σύλλογο του Λονδίνου πραγματοποίησε σήμερα η Δούκισσα του Cambridge απολαμβάνοντας μία γεμάτη ημέρα με διασκεδαστικές δραστηριότητες κοντά στα παιδιά.

Η Kate Middleton εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με το απαράμιλλο στιλ της καθώς κατάφερε να συνδυάσει το outfit της με την περίσταση φορώντας τζιν παντελόνι, γιλέκο και το κλασικό, προσκοπικό μαντήλι στον λαιμό.

Η παρουσία της στο Cub and Beaver Scouts in Northolt συνέπεσε και με την ανακήρυξή της ως επίτιμη πρόεδρο των προσκόπων, μία θέση που θα μοιράζεται και με τον εξάδελφο της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον Δούκα του Kent.

Μαζί με τους μικρούς της φίλους έγραψαν γράμματα, έπαιξαν και έψησαν marshmallows. Λίγο αργότερα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την τιμή που της έκαναν αλλά και τη θέλησή της να στηρίξει τους προσκόπους της Βρετανίας.

«Για πολλά παιδιά είναι πολύ σημαντικό το ότι πάνε πρόσκοποι καθώς δημιουργούν νέες φιλίες και αποκτούν δεξιότητες για τη μετέπειτα ζωή τους. Όταν ήμουν εθελόντρια πρόσκοπος στο Anglesey πριν από οκτώ χρόνια με συνεπήρε το πώς ενθαρρύνονταν τα νέα παιδιά όσον αφορά τις φιλοδοξίες τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι τη θέση του επίτιμου προέδρου με τον Δούκα του Kent και ανυπομονώ να δουλέψω με όλους τους προσκόπους της χώρας για να φέρουμε έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετική ανάρτηση ανέβηκε και στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

Φωτογραφίες: MEGA