Dwayne “The Rock” Johnson: Θετικός στον κορονοϊό ο ίδιος και η οικογένειά του
Κόσμος

Dwayne “The Rock” Johnson: Θετικός στον κορονοϊό ο ίδιος και η οικογένειά του

Dwayne “The Rock” Johnson: Θετικός στον κορονοϊό ο ίδιος και η οικογένειά του

Η ανακοίνωσή του στο Ιnstagram

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πλουσιότερος ηθοποιός του Χόλιγουντ Dwayne “The Rock” Johnson.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο “Βράχος” ανακοίνωσε στο Instagram ότι θετική στον κορονοϊό είναι και η σύζυγός του, Lauren Hashian αλλά και οι δύο κόρες τους, η 4χρονη Jasmine και η 2χρονη Tiana.

Όπως ανέφερε στο βίντεο που ανέβασε, όλη του η οικογένεια νόσησε και όπως ανέφερε ειδικά ο ίδιος και η σύζυγός του το πέρασαν αρκετά σοβαρά.

“Θα ήθελα να σας κάνω μια μικρή ενημέρωση για όσα μου συμβαίνουν τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Η γυναίκα μου, τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που έπρεπε να περάσουμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Και έχω σίγουρα περάσει δυσκολίες στο παρελθόν” είπε.

“Το να βρεθείς θετικός στον Covid-19 είναι πολύ διαφορετικό από τον να ξεπεράσεις άσχημους τραυματισμούς όπως έχω περάσει αρκετές φορές στο παρελθόν”.

Ο λόγος όπως ανέφερε είναι ότι εδώ έχει να κάνει με την οικογένειά του. Όπως είπε ο 48χρονος ηθοποιός η οικογένειά του κόλλησε από φίλους, που δηλώνουν συντετριμμένοι που διέσπειραν τον ιό.

“Εύχομαι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός αλλά ήταν όλη μου η οικογένεια και αυτό ήταν γροθιά στο στομάχι. Όμως είμαστε καλά. Το ξεπεράσαμε. Πλέον δεν το μεταδίδουμε και είμαστε δόξα τω Θεώ υγιείς” δήλωσε.

Όμως μάλιστα έγραψε παροτρύνει τους φίλους του να είναι αυστηροί στο ποιον βάζουν στο σπίτι τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Stay disciplined. Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ 🖤 #controlthecontrollables

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις