Δύσκολες ώρες για την Chrissy Tiegen: Έχασε το παιδί που κυοφορούσε μετά από επιπλοκές
Κόσμος

Δύσκολες ώρες για την Chrissy Tiegen: Έχασε το παιδί που κυοφορούσε μετά από επιπλοκές

Δύσκολες ώρες για την Chrissy Tiegen: Έχασε το παιδί που κυοφορούσε μετά από επιπλοκές

Το μήνυμά της και οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Chrissy Tiegen και ο σύζυγός της, ο τραγουδιστής John Legend. Εδώ και αρκετές μέρες το μοντέλο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς παρουσιάστηκε αιμορραγία στην εγκυμοσύνη της.

Ήδη εδώ και καιρό ήταν υποχρεωμένη σε κατάκλιση λόγω επιπλοκών ώστε να μπορέσει να κρατήσει το παιδί.

Η κατάσταση όμως είχε δυσάρεστη εξέλιξη για το ζευγάρι. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί και καθώς η εγκυμοσύνη ήταν προχωρημένη, η Tiegen γέννησε κανονικά αλλά δυστυχώς το παιδί δεν έζησε.

Στο συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμά της -που συνοδεύει με φωτογραφίες από το τοκετό- έγραψε:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και πονάμε πολύ, όσο ποτέ άλλοτε. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν παρά τις συνεχείς μεταγγίσεις. Δεν ήταν αρκετό.

Δεν αποφασίσαμε ποτέ για το όνομά του μέχρι την τελευταία στιγμή, αφότου γεννήθηκε, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο.

Για κάποιον λόγο όμως είχαμε αρχίσει να αποκαλούμε αυτό το μικρό πλάσμα στην κοιλιά μου Jack. Έτσι θα είναι για πάντα ο Jack μας.

Πάλεψε σκληρά για να γίνει μέρος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.

Μικρέ μου Jack, λυπάμαι πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου είχαν τόσες επιπλοκές που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπιτικό που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Ευχαριστώ όσους μας έστελναν θετική ενέργεια, σκέψεις και προσευχές. Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και πραγματικά το εκτιμούμε.

Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, τα δύο υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles και για όλα τα υπέροχα πράγματα που έχουμε ζήσει.

Όμως δεν μπορεί κάθε μέρα να είναι λαμπερή. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε πολύ αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπάμε ο ένας τον άλλον πιο πολύ για να το ξεπεράσουμε» έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις