Elizabeth Hurley: Ο γιος της κέρδισε τη δίκη εναντίον του πολυεκατομμυριούχου παππού του
Κόσμος

Elizabeth Hurley: Ο γιος της κέρδισε τη δίκη εναντίον του πολυεκατομμυριούχου παππού του

Elizabeth Hurley: Ο γιος της κέρδισε τη δίκη εναντίον του πολυεκατομμυριούχου παππού του

Ο Steve Bing, ο πατέρας του γιου της Elizabeth Hurley, Damian και ο ίδιος ο Damian κέρδισαν τη νομική μάχη ενάντια στον πολυεκατομμυριούχοο παππού του, που προσπάθησε να τον αποκόψει από την κληρονομιά του επειδή είναι παιδί εκτός γάμου.

Ο Steve Bing πήγε στα δικαστήρια τον πατέρα του,  Dr Peter Bing, ο οποίος θέλησε να αφήσει εκτός του καταπιστεύματός του τα δύο παιδιά του, τον Damian και την Kira Kerkorian (21 ετών, καρπός της σχέσης του με την τενίστρια Lisa Bonder).

Η αξία του καταπιστεύματος είναι άγνωστη, όμως η αξία της περιουσίας του Peter Bing υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Το 2006 ο Bing έκανε μία δωρεά μαμούθ στο πανεπιστήμιο Stanford ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τον Μάρτιο, ο παππούς Bing υπέβαλε χαρτιά σε μία προσπάθεια να αποκλείσει τα εγγόνια του από το καταπίστευμά του βασίζοντας τις αιτιάσεις του στον ορισμό της έννοιας “εγγόνι”.

Το νομικό του team έθεσε ως επιχείρημα ότι ο Peter Bing δεν προόριζε την περιουσία του για παιδιά που γεννήθηκαν εκτός γάμου.

Από την πλευρά του, ο Steve Bing κατηγορεί τον πατέρα του ότι συστρατεύτηκε με την αδελφή του, Mary σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να αυξηθεί το μερίδιο των δικών της παιδιών.

Και η Elizabeth Hurley στη διαμάχη

Ένα από τα επιχειρήματα που σύμφωνα με τη Daily Mail χρησιμοποίησε ο παππούς Bing για να αποκόψει τον Damian είναι ότι ο πατέρας του δεν τον έχει δει ποτέ.

Ο Peter Bing φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο γιος του στην αρχή δεν ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί, λέγοντας στην Hurley ότι θέλει τεστ πατρότητας.

Το τεστ απέδειξε ότι ο Damian ήταν δικό του παιδ. Ο Peter όμως επιμένει ότι δεν τον θεωρεί εγγόνι του ακόμη και αν ο Steve αποκαταστήσει τις σχέσεις του μαζί του επειδή πλησιάζει στην ενηλικίωση.

Στα χαρτιά που κατατέθηκαν στο δικαστήριο η Elizabeth Hurley κλήθηκε να αποδείξει ότι ο Bing πληρώνει όλα τα έξοδα του Damian από τη βρεφική του ηλικία και εξακολουθεί να το κάνει.

Μάλιστα δηλώνει ότι έχουν από κοινού την κηδεμονία του Damian από τη γέννησή του.

Κατηγόρησε δε τον Peter ότι ανακατευθύνει λάθος τον θυμό του για τον Steve στον Damian.